Oradan da aliyoruz da migrosun sebzesi pek iyi degil
Hem de degisiklik oluyor gezmek...
Printable View
TL'nin gücüne hayran kaldım
Ne DXY dinliyor ne FED ne MB faiz indirimi,
gram oynamıyor yerinden😄
Euro bile eriyor ama TL dimdik ayakta
Daha ne olsun😃
Bizim vatandaş balık akıllıdır,
*konut kredisi psikolojik sınır 1% in altına geldimi , gider bankaya kredisini çeker, beğendiği evi alır.
*Seçim zamanı geldimi tuttuğu takımı ...pardon :)) partiye , vizyonu,hedefi,yetkin vekillere bakmadan oyunu atar.
Betoncuların en azılıları herzaman siyasetle iç içe olmuştur, millet vekilleri ve hükümeti etkileyerek kendilerine biçmeyi iyi bilirler.Durum aslen dünyada da aynı....Trump baş betoncu.
Bu sene sonu gelmeden TR de en az bir fırsat daha olmasını bekliyorum, ilk önce ya dövizde olacak, yada BIST te olacak.
Çok hastayım çok, yazin ortasinda kusma ishal basagrisi halsizlik hepsi en üst raddesiyle birleşip bana saldırıyor, durmak yok yola devam
GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Suan salgin var..dun bulanti kusma şikayetiyle cok hasta geldi..ozellikle küçük yaştaki çocuklar ..güneş çarpmasıda olabilir
Rota virusu velet hastaligiymis cok espirtuelsiniz bugun yine webster bey
Kira sertifikaları fonuna satış girilmiştir
Fon ağırlığımi pazartesi sıfırlamış oluyorum
Ünlü yatırımcı Webster hangi fonlarda :kmk:
Çin in ticaret görüşmelerini iptal ettiğine dair bir söylenti/dedikodu ABD endekslerinde ve off shore yuanda satışı hızlandırdı.
LGL yada IGI
Hangi fon tefasta göremedim
Yarın sigaraya zam geliyor, malbora filan 17 oluyor.
Kesin mi..büfeler yeni fiyattan satar yada satmaz o zaman..marketten alayim bari..
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Marketlere gittim 2tanesinden 6 tane aldım. 2tanesi 2den fazla veremeyiz dedi (migros) dahil.. o kadar da benzin parası verdim.. gerçek muhtemelen.. bugün şok marketten coca cola aldım 12li.. orda ucuz diye. Ama hepsi 1 paket sigara bile etmiyor.. durumun özeti...
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şükür iyileştim daktır Selçuk ağabeyim,,,
Bu arada bugun bisey gordum gm9 pro diye bir telefon, chipset felan fena degil androidone telefon yani uzun sure guncellemde alacak 1799 TL peşin fiyatina 6 taksit bu ara telefon arayanların haberi olsun
Bitane yapıştırdım gitti yedek telefon niyetine, xiaomi mi mix 3 un ekrani tuz buz oldu serviste...
Alıntıdır:
Az önce migrostan alışveriş yaptım iki saat önce tüm kasalara tüm sigaralar için 2 paketten fazla veremezsiniz diye yazı gitmiş...
Bilginize...