Originally Posted by Webster Burada benden baska ankadali yok sanirim Beni de hanim sokaga salmiyor 😃😃😃 Ben de Ankara'dayım yav.
Originally Posted by karkacxx Ben de Ankara'dayım yav. oh ne güzel sayımız artıyo watsup grubu bile kurabiliriz
Originally Posted by Webster Siz selcuk abiye sorun Koskoca doktor Mutlaka size bir is bulur Ben isciyim😂😂😂 Üstad ben de şu an işsiz bir işçiyim, sizin oraya aldırsanıza beni. bil mühüm.
Aşırı yoğundum ya bu aralar, bakamadım piyasalara hiç. Foruma da giremedim. Almış yürümüş buralar. İŞYAT vardı elimde, bir kısmını sattım 1.27'den artık buradan düşer diye. Sattım ya, düşmez ama. Tam zalım çıktı İŞYAT.
Originally Posted by eaw oh ne güzel sayımız artıyo watsup grubu bile kurabiliriz webster eşi sokağa salmıyor..markete falan kım gıdıyor?hapıs etmıs ustadımızı.. wp grubunada gıremez..
Originally Posted by drselcuk webster eşi sokağa salmıyor..markete falan kım gıdıyor?hapıs etmıs ustadımızı.. wp grubunada gıremez.. Hayatta giremem Markete saliseyle gidip geliyorum Kan ter icinde O da mecbursak Yoksa market alisvrrisinede birlikte gideriz
Originally Posted by Webster Hayatta giremem Markete saliseyle gidip geliyorum Kan ter icinde O da mecbursak Yoksa market alisvrrisinede birlikte gideriz Hocam Migros Sanal Market var. Hiç tadınız kaçmadan alışveriş yapın oradan.
Originally Posted by Batakçı Üstad ben de şu an işsiz bir işçiyim, sizin oraya aldırsanıza beni. bil mühüm. 😃😃😃😃 Herkes beni isci bulmada calisiyor zannediyor Ya bu forumda godomanlar var onlara sorun Ben isciyim Is kanununa tabi calisiyorum Sskli 😃😃😃
Forum Rules
Yer İmleri