8.10.2020 15:10:23 TVF/SÖNMEZ: (TURKCELL) BİZ GÜNLÜK OPERASYON İÇİNDE OLMAYIZ -APARA
varlık fonunun malı neden citi takasına gitmiş bir açıklasın...
Printable View
8.10.2020 15:10:23 TVF/SÖNMEZ: (TURKCELL) BİZ GÜNLÜK OPERASYON İÇİNDE OLMAYIZ -APARA
varlık fonunun malı neden citi takasına gitmiş bir açıklasın...
Kamu zaten OTV ile Turkcell ve Telekom'a ortak. Yönetimde kontrol hariç diğer hisseleri satabilirler bence.
Ortada para miktarı azaldı deniyor, borsa ve döviz için de kredi vermeyin denmişti, Kendi parası olmadan borsaya yüklü girenler arada stop loss yapıyor olabilir.
KCHOL deki durum o şekilde olabilir.
7 liraya almış bunlar yevmiyeci adam niye satmasın...
öyle uzun vadeye kafaları bassa Seneye nerden dolar bulupta dış yükümlülükleri ödeyeceğiz diye düşünüp hazineyi eksi rezerve geçirmez...
durum o kadar kötü demektir satarlarsa ama nasıl öğrenicez...
citinin takasına gönderdiler malı varlık fonununda bildirim yükümlülüğü yok özel yasayla...
devlet adamı geleceği siyasetçi bugünü düşünür...
Acımak var mıydı ?.
Önce basbademlicükler ve tabi finansçılar söylesin..
Ben 20 senedir sürünen tcell de çok ciddi ralli bekliyorum..
THY de de ralli bekliyorum..Badem sporun en güçlü 2 kağıdı bunlar..
petkm de de TVF bekliyorum açık söylim ki yfas 80M lot aldı 4.90 hareketinde bile vermedi..
Gaz dendi mi aklıma SOCAR geliyor..
O da petkm ile bağlantılı..
BORSA = TVF..
Bir hariç bankalar..
Zaten banka endeksi de bilmem neyin bilmem nesine sokulmuş durumda..
Orada bedelli sermaye artırımları şart..
Ondan sonra orasıda çoşar..
Kaç gündür Turkcelli nerden satmaya başlayacak yabancılar diye gözlüyordum)))
Unutmayın; dün Garanti satan, bugün Koç-Turkcell satan ve Tüpraş-Petkim alan aynı el...
Bu arada Ons ve Dow Jones Trump'ın tekrar dolar saçma toplantılarına başlamasını kutluyor.
Taze dolarların kokusu buraya da yetişir. Ama sadece kokusu
Turistler gelince telekom şirketleri roaming'den para kazanıyor, az gelince bu sene az kazanmış olabilirler.
TVF Apara'da konuşuyormuş.
Son kısmına denk geldim, yabancılar ile ortaklık yapacaklarmış. Eldeki banka ve sigorta şirketlerine yabancı ortak da alabilirler diye anladım. Petrokimya kümelemesi kuracaklarmış vs.
Turkcell'de genel kurulu bekleyin dedi.
a para tv de çıkmak bile ne kadar sinsi olduklarını gösteriyor...
Bbhtde çıksa ters salvo sorular mi sorulacaktiRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trump ikinci tartışma sanal olursa katılmam demiş.
Yabancılar uzun süre sonra TL varlıklara geri dönüş sinyali verdi.
25 Eylül-2 Ekim haftasında yabancılar fiyat ve kur etkisinden arındırılmış olarak hissede 131 milyon $, Repo dahil DİBS’te 479 milyon $ net alış yaptı. Ayrıntılar ekte
kaynak: TCMB
21 Şubat 2001'de devaülasyon başlamıştı, o zamandan bu güne dolar 10 kattan fazla artmış.
O zaman 6 sıfır atma işi daha olmamıştı.
ne oldu trup twit mi attı yine asdas. :he:
Rte yarın basın mensuplarının sorularını cevaplarkan yanlışlıkla alttan gaz çıkarsa yemin ederim 10 saniyede Tüpraş ve Petkim tavan olur inanilmaz bir borsamız var herşey olumlu fiyatlanıyo...
Sp500 de de yan tahtalar gitmiyor .d
YTD
https://i.hizliresim.com/CVD1Uu.png
Çok komiksin Bist.. Herdaim hercai style olduğun gibi..
ne kadar olumsuzluk var bu gunemi toplanmis bu nasil borsa bu nasil endeks...dumya duser yukari gider dunya yukselir dusmek icin cabalar..bistte basarili olan dunyanin her yerinde rahatlikla basari elde eder
28 ve 29 ekimde yunanlılarla karşılıklı atışacakmışız
Gelen son dakika haberine göre, Yunanistan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kapsayacak şekilde Ege Denizi'nde atış eğitimi için Navtex ilan etti. Türkiye Yunanistan'ın provokasyonuna anında karşılık verdi ve 28 Ekim'de atış eğitimleri için Navtex ilan etti.