Sayfa 827/999 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 6,609 - 6,616 arası.

Konu: Viop - XXV

Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    %2 kazandırdılar şimdiden herkese , helal olsun dünyada yok böyle bir borsa diyorum size...
    valla ben de bugün yüklü ASELSAN aldım , bakalım biseyler alabilecek miyiz..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    7 liraya almış bunlar yevmiyeci adam niye satmasın...

öyle uzun vadeye kafaları bassa Seneye nerden dolar bulupta dış yükümlülükleri ödeyeceğiz diye düşünüp hazineyi eksi rezerve geçirmez...

durum o kadar kötü demektir satarlarsa ama nasıl öğrenicez...

citinin takasına gönderdiler malı varlık fonununda bildirim yükümlülüğü yok özel yasayla...

devlet adamı geleceği siyasetçi bugünü düşünür...
    Kaç gündür Turkcelli nerden satmaya başlayacak yabancılar diye gözlüyordum)))
    Unutmayın; dün Garanti satan, bugün Koç-Turkcell satan ve Tüpraş-Petkim alan aynı el...
    Bu arada Ons ve Dow Jones Trump'ın tekrar dolar saçma toplantılarına başlamasını kutluyor.
    Taze dolarların kokusu buraya da yetişir. Ama sadece kokusu
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. Turistler gelince telekom şirketleri roaming'den para kazanıyor, az gelince bu sene az kazanmış olabilirler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. TVF Apara'da konuşuyormuş.

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    TVF Apara'da konuşuyormuş.
    yalan konusuyor...

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    TVF Apara'da konuşuyormuş.
    Badem spor o kanalı seyrettiği için orada konuşuyor bir tane ters salvo sorusu sorulmayacağına göre orada çıkacak.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Badem spor o kanalı seyrettiği için orada konuşuyor bir tane ters salvo sorusu sorulmayacağına göre orada çıkacak.
    reislerinden öğrenmişler.. malum şahıs yıllardır rakiplerinin karşısına çıkmadı tv de..

dünyada sıradan bir şey rakiplerin karşısında konuşabilmek..

90 larda bile Turkiye de sıradan bir olaydı.. gelinen nokta rezalet bu açıdan..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8. Son kısmına denk geldim, yabancılar ile ortaklık yapacaklarmış. Eldeki banka ve sigorta şirketlerine yabancı ortak da alabilirler diye anladım. Petrokimya kümelemesi kuracaklarmış vs.

Turkcell'de genel kurulu bekleyin dedi.

Sayfa 827/999 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •