Matriks kullanıyoruz diye naptık ki :D suçumuz nedir :D varsa cezamız çekelim :D
Printable View
Meşhur bir fıkra vardı..ışığı gören geliyor diye.
Başlıkta tam fıkraya dönmüş. Egosunu tatmin etmek isteyen, ben bu işi iyi biliyorum diyen, hissecisi, o su, bu su..herkes burada...bir nevi trend topikte kendi reklamını yapanlar gibi...yakında, ara beni, boya beni mesajları bile gelebilir başlığa:)
Dön Dowgil dön..
Son pin bar olsun.
garan 1 tane daha short. etti 2.
reis inekleri çek pistten sabote etme :kahkah:
başkan sen değilmiydin uzun vade candır gerisi heyecan diyen..!!
ayrıca burada olası uzun vadeli pozları hedge etme adına bistike short mu kovalıyorsunuz...sizin gibi bir görüşte ki adamın bu forumu çoktan bırakması lazımdı..kendi sitesini açması lazımdı...
BAKINIZ LATTEDEN BORSAYA...!!!!
valla tv den izliyorum abi arada fiyat yazar mısınız.. kuş kalkarsa biri yazarmı..
Çötede co$ku var.. Çöte gergin.. )
Ya Allah...
adamın önünde 4 tane ekran var.. he bura tepe b tepesi şelale şır şır diye hayal görüyor mis gibi tv den izliyorum 2 dakkada bir fiyat geçiyor mis :kahkah:
157.250 ile 157.500 arasına 5/10 cortlar yazıldı 158.875 stoplu...
1580 gelirse short açarım.güçlü kanal dirençi...üstünde saatlik kapanışta stoplosss(bıst-100 göre vob hesaplandı.bıst100 1415 ise...
4 aydır ilk shortum olacak.
sistem alda..ama sistem her zaman omuzdan sat verir..ben tepe için şansımı denerim..kaldıraç 2
Ben çektim her harekette kilitlenir kod ekrani yok o yok bu yok. Iq sürümü güzel olmuş ama. 5 senemiz çöpe gitmiş, malesef.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abiler kardeşler biraz sakin birbirimizi kırmadan dökmeden biraz sabır biraz hoşgörülü olalım.
[IMG]https://i.ibb.co/ynxHsGB/Ekran-Al-nt-s.jpg[/IMG]
aman hocam dikkat et bak bu gann fann..ne demek thy 2018 mart ayından bu yana düşüş yönlü trendini kırıyor demek sırasıyla bu olay 10,57 12,5 de başladı..!!! 45 derecenin altında ki ivme ile düşen hisse bu açıyı kırdı..
ne yönlü poz alacağına dikkat et derim..!!!!alacağın pozun vadesine de dikkat et derim..!!!
13,11 çok çok önemli seviye daha önce de bu seviye 12,34 şimdi 1394 lere doğru bu kırılrısa ivmelenir...,
BİZİM KONSA SORARSAN SHORT DER AMA BAK..!!!
21 senedir bu forumdayım, açıldığından beri de bu başlıkta ara ara yazarım, 15 sene olmuş burası da...benimkisi bir çeşit alışkanlık..ama özellikle son yıllarda günde 1-2 mesaj ya yazıyorum ya da onu bile yazmıyorum..özelden, sevdiğim arkadaşlara da fazla takılmayın diyorum...azı karar, fazlası zarar çünkü.
şurası bir gerçek, en bilgililer de burada...ama, yazdığım gibi, her çeşit adam da var...bu nedenle fazla takılmadan, pozisyon detayına girmeden, polemikten uzak bir şekilde takılmak en iyisi.
Öyle kolay cort var mı, ne arar bazarda.. MefrU$atçı mı burası ABKA ??..
Son daha taze cortlarını stoplamış saydıydık güya ki zarar az gibi diye mi hepten yoktan sayıyon epeydir ??..