Sayfa 825/996 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,593 - 6,600 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    aynen forumu chat ekranı gibi kullanan bir gram elde tutulur bir veri paylaşmayan adamı atmayacak bizi atacak demi..
    benden bile sonra üye olmuş sadece chat ekranı gibi kullanarak entry girip mesaj sayısı artıran adam dikkate alınır olmuş...
    maalesef bu forumda da akılcılık bitmiş..alayına yalana dolana demo hesaba dönmüş..!!!
    bir de nasıl batacak diye eski olupta anlam veremeyen adamlarla da dolmuş..!!
    neden ayılara ters konuşuyoruz durum bu..!!
    bakalım o kavurmaıkları stop ettim diye yazacak mısın buraya sırf bu yüzden takip..!!!
    ayrıca inandırıcı değilsin..bunu bil..!!
    Ç0k b0$sun ama yaw, foruma da piyasalara da nefretin dolu,

etmA oyunlaragelme yeter dA.

2.  Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    inekler geldi galiba gidemiyoruz gene vay arkadaş ya
    Şimdi düşecek, burdan dönecek diye çoğu kişinin eli alıma gitmiyordur. Almaya tam gaz devam ediyorlar ama. Bugün banka havacılık ağırlıkta.

3.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Gün bitmeden Garan'ı 9,5X basabilen malı cukkalar..

Kıllık hesabı bile değil kemiksiz her kontrattan vurur..

BilekRakı'mız derinden sever böylesi muhabbetleri gezegen çapında..
    Abi bu ******** yonca 9.80 gecen gün yazmıştım birde brokura giydiriyordum 9.60 şort acacaktım brokur yükselir demişti ordan 9.30 düşmüştü almamıştım brokuru dinledim diye kızmıştım kendime ama görüyorumki adam haklıymış şimdi şöyle düşünülem 9.60 şort acsaydım yoncada 2 kaldırac 100 KONTRAT şimdi 9.80 dan zararına satsaydım zararım ne olurdu ? YTD

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Önce sen gönlünün içindeki pislikleri akıtıp yazmayı öğren bende sana normal bir gönül yorumu yaparım.
    Sen sanıyorsunki topiğe ortaya laf sokmalı yazdığımda , yazdığın kişi anlamaz .
    Bak consen efendi yazdıklarına çoğu kişi cvp vermiyor neden seni yok saydığı için .
    Şimdi sen diyeceksin ki sen neden cvp veriyorsun bende ayrı modelim bam bam teline vura vura oynarım burada seninle.
    Ha ne zaman biter bu gönül hikayemiz ben sana RED listesine al dediğim halde almadın , hala laf çakmalar yapıyorsun , al RED listesine tamam
    Bi numRön yok, olmaz. )

5.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Ç0k b0$sun ama yaw, foruma da piyasalara da nefretin dolu,

etmA oyunlaragelme yeter dA.
    piyasa da bir seni bir de palayı takip ediyorum artık..!!

Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    Abi bu ******** yonca 9.80 gecen gün yazmıştım birde brokura giydiriyordum 9.60 şort acacaktım brokur yükselir demişti ordan 9.30 düşmüştü almamıştım brokuru dinledim diye kızmıştım kendime ama görüyorumki adam haklıymış şimdi şöyle düşünülem 9.60 şort acsaydım yoncada 2 kaldırac şimdi 9.80 dan zararına satsaydım zararım ne olurdu ? YTD
    Hesap makinesi alacaz sana Jellat bayımız, en cıngıllısından..

Mehmet Sevki Guest
    Şimdi düşecek, burdan dönecek diye çoğu kişinin eli alıma gitmiyordur. Almaya tam gaz devam ediyorlar ama. Bugün banka havacılık ağırlıkta.
    olabilir abi bilme diye birşey yok.. gidemiyoruz görüyorsun... gitmiyorsa gitmiyordur gidiyorsa gidiyordur gidemiyor malesef izliyoruz...

piyasa da bir seni bir de palayı takip ediyorum artık..!!
    İnanmam.. Cıks..

Sayfa 825/996 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •