Kısıtlamalar gene gevşetilmedi. Esnafa kafe lokanta sahiplerine sabır diliyorum gerçekten vahim durumda hizmet sektörü.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kısıtlamalar gene gevşetilmedi. Esnafa kafe lokanta sahiplerine sabır diliyorum gerçekten vahim durumda hizmet sektörü.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.tfxtarget.com.tr/Sayfalar/Ana-Sayfa.aspx
bu bir banka ile ilişkili mi? kur alım satın farkı nasıl,hisse komisyonu vs.
Oooooo tfx uzmanıyım ben
.. aklına ne geliyorsa sorabilirsiniz efenim...
Benden faydalisni bulamazsınız..
Banka Türkiye finans herhalde dolar alacaksın..
İyidirler kendileri..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelsin, soralım doğrusunu
Sallıyor mallıyor ama kavuruyor sonuçta
Bence SenSor topik için bulunmaz bir fırsat kısa vadede başarı oranı yüzdesi yüksek bir forumdaşımız.
Stockgeneration da ortavade de başarı oranı yüzdesi yüksek bir arkadaştı, küstürdüler artık burada yazmıyor. korkarım SenSor bayımı da küstürürler diye korkuyorum
Sinterklass belki okumuyordur , hakkında yazılıyor/..
Kendisi bayım değil, ve benim hissettiğim ve inandığım kadarıyla çok düzgün bir arkadaşımız...
Bayımla olan münasebeti ve arkadaşlığı dolayısıyla yokluğunda kendisini hissediyor...
Ben böyle düşünüyorum...
çift nick kullananları paket eder yönetim.. kafanıza takmayın...
Ben gönül adamıyım. Kalpler kırılmasın yeter. Kimin ne niyetle yazdığını biliyorum.
Arada ufak tefek sataşma ve kızıştırmalar bu işin doğasında var.
Netice de murat alıp, murat veriyoruz.
türbülansa girdi herhalde pala
Bak MANİF bu vatandaşın sitili bu , kendi dünyasında pozisyonuna göre insanlara bok atmak .
Bu yazıyı bugun ben ve benim gibi yonca yorumlayanlara yazdı ,
Yonca için 6.80 den beri yukarı graflarla yorumlayan benim topikte , nasıl oynadığımı yakından tanıyanlar bilir yani bu adam beni bilmez .Şahit in topiğine OBO grafı koyup 10.30 lardayken 8.92 hedef veren de benim ,8.97 yapıp yukarı aldı ünlü şimdi yukarda yazdıklarını bir kişi neden yazar , biz burada bunları anlatırken insanlara algı oluşturmasın diye bu zatla tartışıyoruz çünkü yalan söylüyor veya bilinçli yapıyor.Bu yüzden GAZ işini CONSA sor bize değil.
ne olduda aksam aksam verdiler endekse
Şimdi biraz forexe benzer teminatlı kaldiracli işlem yapabilirsiniz..
Onun için onay gereklidir..
Bankanın bağımsız ürünü ..
Spread olayına gelirsekte.. malûm hepsinde var hepsi acar ama an itibariyle burada mesela bu gün aha şimdi dolar al 7.18 sat 7.14...
Makaslar gündüzleri daha uygun oluyor..telefon uygulaması mükemmel..
En güzel yanı emir tiplerinldir if done if done oco var anlık ve ileriye dönük..mesela
Dolar eliniz de yok.. şu şekilde emir verebilirsiniz..
Dolar 7.13 de al aldıktan sonra 7.24 de sat .. geçerlilik emir gerçekleşene kadardır..
Mesela elinde dolar var ..
7.54 de sat 7.13 de al diyebilirizsiniz.. bedavadır bu emir..
Ya da zamansız 8.5 da sat ta diyebilirsiniz..tfx en güzel özelliği budur..5 TL kendi grafiğini satar..piyasadan aşağıda dolar işlem görür genelde..
Eskiden fiziki veriyordu.. şimdi bilmiyorum talepte etmedim..ama bence açtırın..dursun işe yarıyor.. özellikle dolar biriktirecekseniz çok işe yarıyor..her gün emir girmiyorsun yap analizini ver kademelere alış..yaslan arkana..vade yok zaman kısıtlaması yokSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ana yasa değişecek ondan SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu ne bıcım pasta bırsey anlamadım at ızı ıt ızıne karısmıs.....
ne guzel iste anayasaya palayagorede yasa koyarlar kimse ses etmezdi milleti rahat rahat soyardi..
haber duseli 1 saat okuyo palanin akli yenimi geliyo
Çünkü çift nick kullanan yazsın yav..bende ikinci bir nick yok mesela..
Sinterklass olayından bende şüpheliyim.. malumunuz şahıs zaten düzgün yazmıyor.. düzgün yazmaya başlasa kimse ayıkmaz..
Sinterklass adında..
Sinterklass a bakınca bildiğin kons ve ben hatta bunu herkes biliyor diye biliyordum..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam saha da vaka arttı bunu biliniz yeter..test sayısı azaldı çünkü şikayetle geleb azaldı yani bulasicilik arttı haberi yok adamların mesela hasta olmuş bulastirmis ailesine..aileden biri kötü olunca test yapılıyor..hepsi pozitif..
Genel tablo bu..
Ama vaka arttı bakan demiyor ama ağır hasta sayısı da arttı..bu hastalık ülkeye ilk geldiğinde başladı kovid dediğimiz de kimse inanmamıştı..
Mutasyon doğru..
Gene aynı senaryo..yeni hastaların çoğu mutasyonlu..
Gene geç açıklanıyor ki gerçi tespiti hastaneye yatış olursa oluyor..
Bir de yaşlı hasta sayısında artış var..ama bu ağır yaşlı hastalar aynı covidde hastalık tablosu yine aynı devam ediyor...
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Viop gibi ne kadar hacim o kadar dusuk makas
ben kullaniyorum ama sahsen 700-800k ustunde tedirgin ediyor
sadece $ ise Qnb makasi diger bankalara oranla daha dusuk . 1.750.000 uzeri mevduat varsa daha da dusuyor
yen, frank, euro vs vs bunlarin makaslarida dusuk QNB de ornek Yen satin aldin ve fiziki istiyorsun1 gun onceden soylediginde ertesi gun getiriyorlar
Qnb de gram gumus yok Ama altin var gram gumus icin onlarin GSMTR mi nedir borsada var zaten
Gumus Altin Alip uzun vade dusunuyorsan TFX[Fiziki teslimat yok] yada kuveytTurk [Fiziki teslimati var] bu ikisi olabilir ama %3 5 marj icin alip satim yapacagim diyorsan bu ikiside ise yaramaz bazen fiyat farketlerinde makaslari oyle bir aciyorlarki %2 3 kurtarmiyor :)
Oyunagelenadam gecmis olsun
cezayi sanirim keyfi olarak uzattin :kmk:
Bozkurt reis son pozisyonda bayım 18.000 puan terste kaldı. 154 den başladı 172 gördük en son. Bu camiada bu puanların 3'de 1'i bile adamı batırır, ocağına incir ağacı diker.
Sensor, pozisyon ve psikoloji yönetimi konusunda çok çok büyük trader bence. Ama yön tahmini konusunda başarılı olduğunu düşünmüyorum.
Millet aç
Bunlar hala düşman yaratıp seçim hesabı yapıyorlar
Haberleri izleyince cinnet geçiriyorum resmen
https://www.tradingview.com/x/Uwm2NIzY/
an itibariyle dolarda 7,3 lerde gediği sürece boğa demiştim ama o da bozulmuş.!!
siyah çizgiye dikkat kolay kolay yanılmaz efen,m..!!
hepsi bir araya geldiğinde vakti zamanında da demiştim .!!
şimdi ortalamacılar çıkar der ki 200 günlük ortlama vs ..ihalaller olağandır bana göre!
şimdi başka neyi analiz etmiştik şamar oğlanı ettiğimiz DXY
tam yerine gelmiş..bu iki kuvvet birleşip bir şey yapar mı göreceğizhttps://www.tradingview.com/x/xiKOhSmG/
91,04 dxy de önemsiyorum..!!!
dolar da da 7.06 efenim...millete veriyle gelin derken bundan bahsediyoruz..!!