Sayfa 827/1004 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,609 - 6,616 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Diyorsun ki kutusuna gitmedi telefon jokerini kullandı
    Gerçi onun için fark etmez gelir hiç birşey olmamış gibi sallar durur millete.
    Gelsin, soralım doğrusunu
    Sallıyor mallıyor ama kavuruyor sonuçta
    Bence SenSor topik için bulunmaz bir fırsat kısa vadede başarı oranı yüzdesi yüksek bir forumdaşımız.
    Stockgeneration da ortavade de başarı oranı yüzdesi yüksek bir arkadaştı, küstürdüler artık burada yazmıyor. korkarım SenSor bayımı da küstürürler diye korkuyorum
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bence SenSor topik için bulunmaz bir fırsat kısa vadede başarı oranı yüzdesi yüksek bir forumdaşımız.
    Stockgeneration da ortavade de başarı oranı yüzdesi yüksek bir arkadaştı, küstürdüler artık burada yazmıyor. korkarım SenSor bayımı da küstürürler diye korkuyorum
    sensör de başarı var ama yazıları tam anlaşılmıyor....doğrusu merak ettim eğitim düzeyi nedir....cümleleri tam anlaşılmıyor....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aynen gatılıyorum....
    Ancaaaakkk,
    sensör bayım küsmez....
    sensör bayım yoksa,,,sinterklass her daim hazır ve nazır olur...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

4. Sinterklass belki okumuyordur , hakkında yazılıyor/..
    Kendisi bayım değil, ve benim hissettiğim ve inandığım kadarıyla çok düzgün bir arkadaşımız...
    Bayımla olan münasebeti ve arkadaşlığı dolayısıyla yokluğunda kendisini hissediyor...
    Ben böyle düşünüyorum...

5. çift nick kullananları paket eder yönetim.. kafanıza takmayın...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

6.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Sinterklass belki okumuyordur , hakkında yazılıyor/..
    Kendisi bayım değil, ve benim hissettiğim ve inandığım kadarıyla çok düzgün bir arkadaşımız...
    Bayımla olan münasebeti ve arkadaşlığı dolayısıyla yokluğunda kendisini hissediyor...
    Ben böyle düşünüyorum...
    O zaman hafta sonu cons un tarzı ile yazıp , bugun cons onun yazdıklarını pozisyonumuzu böyle yazdıkdı diye alıntıladı.
    Buraya pozisyon yazmak bu kadar önemlimiki aracı tutuluyor veya ikili nikle hareket ediliyor buda garaip

7.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Sevgili Bayım sanmam ki 2 nick kullansın.
    Bulut sen de adamı gaza getirip ceza aldırıyorsun.
    Manif gaz işini burada yapanlar belli tek tek yol alıyorlar .
    Alıntıladığım olaydan bunu mu anladın , sen kuzu nun yanında takılmış adamsın bu kadar ufak bakma bu işlere

8.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Reis ilk defa ekranlarda iken dolar düştü..neler gördü bu gözler ama bunu görmemişti..

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu sefer hazırlıkli muhtemelen reisi teyit etmek için böyle yaptılar

Sayfa 827/1004 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •