- Kendimi kaybettim.
- Hükümsüzdür.
- Bulanların yönetime şikayet etmesi rica olunur.
Printable View
- Kendimi kaybettim.
- Hükümsüzdür.
- Bulanların yönetime şikayet etmesi rica olunur.
yalanlara halkın inanacağını sanıyorlar..propaganda taktikleri sürekli aynı yalanları tekrarlamak.. ama artık taktikleri biliniyor..
Neyse zaten biz ne desek boş gözüken o ki ekonominin bu durumuna inşaat ekonomisine cari açıkla büyümeye dayanan akp politikaları dayanamayacak.Ortada bir enkaz var.Vatandaş hayat pahalılığını iliklerine kadar hissediyor.Rumenige forumdaşın dedikleri arasında doğru olan bir şey var.Bu politikalardan nemalandığı müddetçe millet akp yi destekledi.Artık ortada dağıtacak para kalmadı.O yüzden akp gidici.Biz ne yazsak boş millet oy vermez.Ama asıl sıkıntı artık akp gitse de dünyanın bu haliyle ben bir çıkış göremiyorum,kısmi bir rahatlama olur ama çok ama çok sıkıntılı bir dönemin yaşanacağı da kesin.Hayırlısı diyelim arkadaşlar.
dumanigge gitmiş, boşuna yazıp kendinizi yormayın.
Yeniden geldiğinde baştan başlayacaksınız nasıl olsa. :he:
sürekli aynı propaganda taktikleri kullanıyorlar demiştik.. medya tamamen kontrolleri altında..sürekli aynı kişi 7/24 yayınlarda.. manasız hamaset ile.. hatta yayın akışını kesip direkt bu manasız konuşmaları veriyorlar.. mr erdoğanın manasız bir konuşması bile bütün kanallardan yayınlanıyor.. artık direkt kanal çeviriyoruz bunu gördüğümüzde.. dün akşam muharrem ince yayını terketti bu terbiyesizliği görünce..
Adam auto reverse teyip gibi.
Başa sarıyor her geldiğinde. :he: