Yabancılar geçen hafta 132 milyon $ tahvil aldı, önceki 460 mln $ satış
Printable View
Yabancılar geçen hafta 132 milyon $ tahvil aldı, önceki 460 mln $ satış
Hocam yanlış değil. Öğretmen eşi olarak söylüyorum bunu.
Çocuğunun ne kadar sağlam eğitim aldığını velinin anlayabilme şansı yok. Ancak kendisinin bu konuda uzman olması lazım. Çocuğunuz sınava girer başarılı olur, siz çocuğunuzun iyi eğitildiği kanaatine varırsınız fakat işin rengi öyle değil. Eğitim dediğimiz mesele çok farklı persfektif bir olay. Bunu uzman kişi olmadan anlayabilmeniz imkansız.
Mustafa Yıldırım-Sivil Örümceğin Ağında
Prof. Çetin Yetkin - Karşidevrim
M. Emin Değer-Oltadaki Balık Türkiye
kitaplarını da tavsiye ederim. Dehşete kapılmaniza neden olabilir. Ruh ve akıl sağlığınızı bozabilir eğer ülkemiz ve geldiğimiz nokta hakkında kaygılarınız varsa. Siyasetten uzaktır bu yorumum. Herhangi bir siyasi parti yönetici vs.den bağımsız objektif belgelerle yazılmış kitaplardır. Asla devir şahıs ve dönem eleştirisi değildir.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavsiye için teşekkürler, okuyacağımdan emin olabilirsiniz.
Şunu söylüyeyim bu kitaplar FETÖ yapılanmasının 1950 yıllarında başladığını, NATO ile birlikte ülkenin iç dinamiklerinin ABD'ye teslim edilmesi vs. yazıyor ise ben bu tarz çok kitap okudum.
Ne zaman ki Türkiye asker ihraç etmeye başladı Amerika'ya, o zaman bağımsızlığını kaybetti. O süre zarfından sonra ajan oyunları başladı.
30-40 yıl önce fabrika yapamadı onlara kimse o ülkelere mecbur gittiler, gerçi yapsalardı şimdi özelleştirilirdi...o zaman az fabrika yapılmış ülkede istihdam yok naapsınlar oralara gittiler çalışmaya, şimdi niye Erdoğancılar? umut var yerli yapıcak herşeyi bir daha bizim gibi işsizlikten fabrikasızlıktan göçen olması n vatanında yaşasın insanlar diye düşünüyorlar, Türkiye büyüsün istiyorlar, özel müteşebbisle rekabet artsın her şey Türkiyede olsun istiyorlar, devletin bikaç kıytırık fabrikasında sadece bikaç vekil yakını işe girmesin herkez Türkiyede iş sahibi olsun istiyorlar, buda devlet eliyle mümkün değil sadece özel mütşşebbisin çoğalmasıyla, heryerde her tür sanayinin gelişmesi açılmasıyla mümkün...
Çok fazla zeka türü var, ama toplumda ilk etapta matematik ve mantık zekası öne çıkıyor. El becerisi de dikkat çekiyor.
Kimine kapasitesinden az kimine daha fazla yükleme yapılıyor.
Estetik zeka, dil kullanma becerisi vs pratikte geçerli zekalar. Bir de ezber yeteneği varsa insanları etkilemek daha kolay.
Tabi siyasetçiler, yöneticiler bu insanlardan çıkıyor.
İlkokulda çocuk rolü oynamıştım, anne rolündeki kişinin kucağında oturmuştum o zaman çok tıfıldım. Oyunculuk benim karakterime hiç uygun değil, gerçekçi bir adamım, olmadığım kişi rolünü oynamak vs saçma ve zor gelmişti. Ama tiyatroda sinemada seyrediyoruz çok gerçekçi oynadı, çok komikdi veya uyduruk oynamış diye eleştiriyoruz.
Hayır fetoden bahsetmiyor hocam. Sivil örümceğin ağında kitabı kendi alanında bir basyapittir. Necip Hablemitoglunun Köstebek kitabı daha çok fetoden bahsediyor ama bu kitapta büyük devletlerin s.t.k.lar aracılığıyla ülkenin altını nasıl oydugunun ispati. Hacimli bir kitap ve yok yok içinde. Karşı Devrim ise Türkiye'nin Ataturkten sonraki dönemi kapsayan bilinmeyen yazılmayan karanlık anlaşmalar ve olaylarla dolu tarihi. Oltadaki Balık Türkiye kitabı da aynı paralelde ancak birbirinden bağımsız ve farklı bakış açılarıyla kaleme alınmış başucu kitapları bunlar.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.