Sayfa 164/1223 İlkİlk ... 641141541621631641651661742142646641164 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Dogru yere kapak atmisiz o halde.

Acaba bu yurtdisi oylarinda rekor bir oran olabilir mi bilmiyorum.

[IMG][/IMG]

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    okulun OTELCİLİK HİZMETLERİ önceliğim değil.

-LGS de ortalama puanı..bana göre en önemlisidir..

-ilk 1000 veya ilk 5.000 kaç öğrenci yerleştirmiş..ve kaç öğrenci arasında bu başarı var.

-kayan sınıf: yapılan denemelere göre seviyeye göre oluşan sınıflar...

bu 3 ü temel kriter olarak görüyorum..

bu 3 ü somutttur...çok rahat ortaya çıkmalı..

birinci çıkarmaktan ziyade ORTALAMA PUAN ÖNEMLİ...dahi oranı MİLYONDA BİR...ZATEN her LGS de 1-2 tane dahi vardır...onlara nerede olsa yaklaşık puanı kazanırdı...ortalama daha sağlıklı...

3.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Yazdığım yazılardan alıntıları bölerek yapma..!!(2 defadır böldün?)
    Senin sayfa sayfa yazılarını buraya tekrar tekrar döşeyelim mi?
    Merak eden tıklar o yazıya gider okur, gizli saklı bir iş yapılmıyor burada...

4.  Alıntı Originally Posted by Whitewalker Yazıyı Oku
    Çok teşekkür ederim. Ankaradayım. Bilfen eğitimi iyi gayet. Biliyorum.

Eğitimde başarılılar .. eşinize de hürmetler. Bu toplumun ümidi onlar.
    Ben de teşekkür ederim kibarlığınız için.
    Eşim diye söylemiyorum, kendisi Anaokulu öğrenci. Lise, ilkokul hatta üniversiteden dahi daha önemli bir bölümde çalışıyor.
    Ve inanın sayıları az da olsa çok iyi öğrenciler yetiştiriyor ülkeye. O kadar çok seviyor ki bunu yapmayı ben azmine şaşırıyorum. Velileri de memnun olduğu kadar ayrılırken ağladıklarını biliyorum.

4 Yaşında okuma ve yazma öğretiyor kendisi.

Lakin şu var eminim bu okulda çocukların sayıları az da olsa bunlar büyüyünce maalesef, üzülerek söylüyorum yurt dışına çıkacaklar. Çünkü eğitimleri gerçekten iyi. Buradaki şirketler değerlerini bilemeyecek.

Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Senin sayfa sayfa yazılarını buraya tekrar tekrar döşeyelim mi?
    Merak eden tıklar o yazıya gider okur, gizli saklı bir iş yapılmıyor burada...
    Yazılarımı sansürlüyorsunuz.
    Siz önce sansürcü anlayışınızdan vazgeçin sonra tartışalım!!!

6.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Dogru yere kapak atmisiz o halde.

Acaba bu yurtdisi oylarinda rekor bir oran olabilir mi bilmiyorum.

[IMG][/IMG]
    Amerika %80 vermişti.

Bu arada şöyle bir analiz var. Almanya, hollanda, fransa gibi ülkeler işçi olarak buralara yerleşenler AKP'ye oy veriyordu. Beyin göçü vs İşçi göçü diye sıralandırabiliriz bunu.

7.  Alıntı Originally Posted by berryforeva Yazıyı Oku
    Doğru.

Bir de şunu söylüyeyim, okulun içerisinde tanıdık öğretmen olmadan okulun ne olup olmadığını anlama şansınız yok. Eğitimin nasıl olduğunu ancak ve ancak öğretmen tanıdığınızla konuşarak anlayabilirsiniz. Bu konu da ciddiyim.

İzmir'de adı sanı duyulmuş okulların, eşim çalışınca aslında o okulun bir b*k olmadığını anladık.
    bir okuldaki öğretmenden her bılgıyı alırsınız....velilerın ıyı dedıklerı neler gordum neler

8. Maalesef her sene katlanarak artan mühendis mezunu var.
    Sayısı azımsanacak kadar az değil.
    Her yıl 92bin mühendis mezun oluyor.

Ve mühendislikte rekabet inanılmaz fazla.

Mezun olsunlar, okusunlar çok güzel fakat bu kişilerin işsizlikle ilgili büyük bir problemi var.

Her sene bu ülke bu kadar kişiye istihdam sağlayamaz. Sanayii istihdamı 2 yıldır sıfır.

Türkiye'de iş yapan meslekler, doktor ve avukatlık. Başka meslek yok sanırım.

Türkiye'de son 2002 'den bu yana hiç fabrika kurulmadı. Mesela kozmetik, gıda, vb. ürünleri üretme açığımız var. Eğer atılım yapıplıp bu ithal ettiğimiz ürünlerin fabrikalarını kurabilirsek, hem ithalat azalır, hem bu genç işsizlere istihdam yaratılır. Ama anladığım kadarı ile geçmiş yıllara göre söylüyorum böyle bir vizyonları maalesef yok. Bunu son 3 senedir ufak ufak hissediyor halk, ilerleyen yıllarda artık işin içinden çıkılmaz bir hal alacak.

Çok fazla mühendis yetiştiriyoruz çünkü.

Sayfa 164/1223 İlkİlk ... 641141541621631641651661742142646641164 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •