Jammer tarzı birşeylerle yapabilir sanırım
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Printable View
modem diye birşey olmaz. direk antenden iş görülür.
telefon üreticileri ile anlaşıp içine konsa bile olur.
hatta hiç birşeye gerek olmayabilir.
gmail hesabı olan direkt uydunun vps adresine bağlanır
Şöyle bir tweet var.
https://i.hizliresim.com/NPKQiT.jpg
Çip işi ırkçılık çağrıştırır,asparagas bence
Ben de baktım teyit eden haber yok başka ülkelere de kredi verilmiş. Chip zor ama herkese GSM mantıklı. Şarj etmek için elektrik gerekir, kırsal yerler için ucuz elektrik üretecek sistemler lazım.
Yukarıda harita vermiştim Afrika GSM konusunda geri kalmış durumda.
Komplo kısmı için burada bir kısım açıklamalar var, yazının altında şu adrese referans var https://id2020.org/manifesto
https://veryansintv.com/agenda-id2020/
Afrika halkinin gsm ulaşmadan önce katetmesi gereken çok yol var.
Netflixte inside bill's brain i izledin mi
Birde Cesur Yeni Dünya kitabini bulabildin mi
O kitabın eski filmini izledim 3 saat. Yenisini daha seyredemedim.
Sonuçda insanın en temel ihtiyacı özgürlük ama güvenlik, yeme içme, barınma vs den sıra gelmiyor, tüm ihtiyaçlarını karşılasan dahi insan özgür olmak ister.
Jim Carey - "Truman Show" da benzer bir filmdi.
Psikologlar çocukların (belki de eşlerin) ipini gevşek bırakın diyor.
Devletler için de kadife eldiven içinde demir yumruk benzetmesi yapılır.
Geçen hesap yapmıştım 1 milyon kişiye 5 bin TL diye oysa daha fazla 4 katı paraya bak
4 milyon *5045=20.180 milyar / 6.95= 3 milyar usd neredeyse
Eee
Bizde imfden 5 milyar dolar borç alacakmış ız vay bee ne gerek var sen bas parayı milleti borçlandır ekonomiyi canlandır dolarada yasak koy al sana çözüm fıstık gibi
Bugün 2 ay sonra tekrar hastaneye gittim çocuk sürekli ağlıyor diye neyse sadede geleyim idrarın da enfeksiyon çıktı antibiyotik verdiler ama doktorun bir lafı beni şaşırttı sünnet olması lazım dedi biraz araştırdım bir yöntemmiş seçenek olarak olmazsa eğer ileride böbreklere zarar verebiliyor muş mikrop peki sünnet olmayanlar var dini yönden bunlara doktorları ne söylüyor sadece antibiyotik tedavisimi acaba bilgisi olan yada fikri olan varmıdır?
Bu arada ben sünnete karşı değilim yanlış anlaşılmasın sadece bebekken olmasına karşıyım 3 aylık daha en azından bazı şeylerin farkına varmasından yanayım
Avustralyada sunnet mecburi idi bir zamanlar. Sonraki yillardaki arastirmalar ve gozlemler bunun insan sagligi icin bir gereksinimi olmadigi kanisina varildi. Devlet suan sunnet icin imkansizlara yaardim etmiyor. Doktor gerekli gorurse hastahaneler de ucretsiz.
https://www.youtube.com/watch?v=wBpVQln4MIU
Barış Özcan 1 saat önce Starlink uyduları hakkında çok değerli bir video yayınladı.
Bence mutlaka izleyiniz. Şimdi den 30.000 kere izlendi bile.
Bunu biraz daha düşüneceğim fakat çok geç olanların psikolojisi ile 2-5 yaş arası psikoloji arasında bir farkmı var. yani o yaşta yaşanılanlar ilerde derin izlermi bırakıyor ayrıca benim merak ettiğim müslüman olmayanlar bunu bile bile neden antibiyotikler ile çözmeye çalışıp çocuklarını riske atıyor yoksa bu sadece hurafe mi?
Cevap için teşekkür ederim
Benimde 6 aylık çocuğum var. Sünnet ettirmeyeceğiz. Öyle karar aldık. Büyüyünce çok isterse kendi yaptırabilir.. kararı kendisine bıraktık.
Tabiata karşı gelecek değiliz.
Yok hiç bakmadı bile sonuçtan sonra söyledi 1 aylık bir bebek vardı aynı sorun oldu sünnet ettiler 7 ay oldu aynı sorunu yaşamadı dedi sünnet benim için aslında önemli temizlik açısından lakin erken yaşta şöyle bir sorun olduğuna inanıyorum büyüklerde ereksiyon halinde kesilecek derinin boyutu belli oluyor ama küçükken böyle bir imkan olmuyor kafalarına göre kesiliyor buda ileride ereksiyon halinde aşırı gerilme ve kısalık sorunu olacağını düşünüyorum.
Ayrıca doğar doğmaz sünnet bence kolaylığa kaçmaktır ağlayan çocuk anlamadan herşeyi olsun mantığı pekte doğru değil dün kucağımda kan alırlerken nefesi kesildi ağlamaktan bu bir işkencedir mecburi yapılması ayrı ama anlamaz zaten ağlıyor diye yapmak AP ayrı bir şey
Topiği ne hale getirdim 😁
Şimdi reha kaya gelir akşam geldim viop Topiği diye bir baktım uzay mekiği üssü derneğine girdim sandım der çıkar sabahta viop topigine geldim bu sefer doğru der herhalde bakar sünnet sizler derneğimiş der ulan yine tutturamadım der kapıyı çarpar gider
😂😂😂😂😂
En iyi yerli foreks firmaları ile ilgili bir derleme yaptım. 2016-2020 tarihlerine göre TSPB ne yapılan şikayetlere göre firmalar hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Şikayetler genelde çözüme kavuşturulmakta olup bunların TSPB ye kadar taşınması ise aracı firma açısından negatif bir durum oluşturmaktadır. Bu gibi firmaları teşhir eden TSPB ye teşekkür ederiz.
Ek 24868
Şikayetler genelde malum şikayet sitesinde var ve bu şikayetlerin benim başıma gelmesini hiç istemem.Bana göre çok şikayet alan kurum ya spreadleri açıyor, ya hatalı veri verip müşteriyi zarar ettiriyor, emir kapatmama, ekran dondurma yapıyor.Bazende olmayan fiyatlamalar ile hesap patlatıyordur. Bunların örneklerini internette şikayet sitelerinde görebilirsiniz. Ha bi de para çekmek istediğinde zorluk çıkaran firmalar var ki esas bunlar kötünün kötüsü. Oynayarak kaybedeceğinizi bildiklerinden sizi sistemde tutmak için ellerinden gelen böyle kurumların hiç önünden geçmemek lazım.Aşağıdaki örnekte arkadaş 200.000 yatırıp tüm parasını hatalı stop out ile kaybetmiş görünmekte. Ek 24874
Sa bile fıkrası olur Yıldırım Akbulut un talep şarkısı
Ya ne geçmesi
Onlar bozdurmazsa
Ne yeyip içcek
Fabrikaları susmuş
Goa ya denize girmeye giden yurdum beyaz yakası şaşkın
Ne gitçek döğüz bırakçak hindu ya
Adamların tek artısı et e para vermiyo oluşları
Hindu iyidir Candır
Seni beni istemeselerde kurtarırlar (Cok büyük ters yapmazsan tabi)
Yoksa
Öyle buyuk ekonomiler kendi kendine yuzme durumunda
Sor goalırahip e
Planda ne zaman gene oraya gitmek var abi? de.
Üzerine kayıtlı Ferrari araba bulunan adam, bin liralık koronavirüs yardımına başvurdu