Sayfa 834/985 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844884934 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 6,665 - 6,672 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by TCM Yazıyı Oku
    Uç kısımda darlık vb. sorun varsa ondan 'sünnet olsa iyi olur' denmiştir. Yoksa her idrar yolu enfeksiyonu olana 'sünnet ol' denmiyor. Artık yeni moda doğar doğmaz sünnet etmek.
    30 sene evvel ilkokullara doktor gelip kontrol ederdi yapılıp yapılmayacağına dair Veli’ye Bilgi veriyorlardı .

Sağlıktan dolayı olan çok sayıda arkadaşım olmuştu

2.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    2010/2014 arası ukrayna cumhurbaşkanın hazineden çaldığı para tahmini 100 milyar dolar.. Sizce bu paralar nerede? Meksikanın bi önceki başkanının kardeşinin hsbc 52 milyar dolar parasını sizce nerede aklamıştır? 98 de rusya bataeken ımfnin verdiği 35 milyar krediyi hazinedeb çalan rusya merkez bankası başkanı parayı nerde saklıyor... Son 20 yılda ülke hazinelerinden çalınan para ülke ekonomilerinin fersah fersah üstünde.. Bu paralar nerde?
    bizim memleketten kimse yok çok şükür..pür temiz ak...memleketim çok sevindim..

Alıntı Originally Posted by TCM Yazıyı Oku
    Uç kısımda darlık vb. sorun varsa ondan 'sünnet olsa iyi olur' denmiştir. Yoksa her idrar yolu enfeksiyonu olana 'sünnet ol' denmiyor. Artık yeni moda doğar doğmaz sünnet etmek.
    Yok hiç bakmadı bile sonuçtan sonra söyledi 1 aylık bir bebek vardı aynı sorun oldu sünnet ettiler 7 ay oldu aynı sorunu yaşamadı dedi sünnet benim için aslında önemli temizlik açısından lakin erken yaşta şöyle bir sorun olduğuna inanıyorum büyüklerde ereksiyon halinde kesilecek derinin boyutu belli oluyor ama küçükken böyle bir imkan olmuyor kafalarına göre kesiliyor buda ileride ereksiyon halinde aşırı gerilme ve kısalık sorunu olacağını düşünüyorum.

Ayrıca doğar doğmaz sünnet bence kolaylığa kaçmaktır ağlayan çocuk anlamadan herşeyi olsun mantığı pekte doğru değil dün kucağımda kan alırlerken nefesi kesildi ağlamaktan bu bir işkencedir mecburi yapılması ayrı ama anlamaz zaten ağlıyor diye yapmak AP ayrı bir şey

Alıntı Originally Posted by hayalım Yazıyı Oku
    Avustralyada sunnet mecburi idi bir zamanlar. Sonraki yillardaki arastirmalar ve gozlemler bunun insan sagligi icin bir gereksinimi olmadigi kanisina varildi. Devlet suan sunnet icin imkansizlara yaardim etmiyor. Doktor gerekli gorurse hastahaneler de ucretsiz.
    Cevap için teşekkür ederim

Topiği ne hale getirdim 😁
    Şimdi reha kaya gelir akşam geldim viop Topiği diye bir baktım uzay mekiği üssü derneğine girdim sandım der çıkar sabahta viop topigine geldim bu sefer doğru der herhalde bakar sünnet sizler derneğimiş der ulan yine tutturamadım der kapıyı çarpar gider

😂😂😂😂😂

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Altin bence herkesi sasirtacak ama yukselerek degil, duserek. Su anda dunyanin onde gelen kurumlari 2500 2800 3000 gibi hedefler vermeye basladilar.

Altin dusecek duzeltme keriz silkeleme diyecekler

Bir daha dusecek hedef cok buyuk yayi gerdikce geriyorlar diyecekler

Sen dustukce alacaksin, onlar dustukce satacak.
    Çin ve hindistan merkez bankaları alıma geçerse neler olur?
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

7. En iyi yerli foreks firmaları ile ilgili bir derleme yaptım. 2016-2020 tarihlerine göre TSPB ne yapılan şikayetlere göre firmalar hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Şikayetler genelde çözüme kavuşturulmakta olup bunların TSPB ye kadar taşınması ise aracı firma açısından negatif bir durum oluşturmaktadır. Bu gibi firmaları teşhir eden TSPB ye teşekkür ederiz.

Adsız2.jpg

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Topiği ne hale getirdim ��
    Şimdi reha kaya gelir akşam geldim viop Topiği diye bir baktım uzay mekiği üssü derneğine girdim sandım der çıkar sabahta viop topigine geldim bu sefer doğru der herhalde bakar sünnet sizler derneğimiş der ulan yine tutturamadım der kapıyı çarpar gider

����������
    Başınıza gelecek var bence önlem alıyosunuz.
    Zenci yatırımcılar gelmiş bari ucundan kurtarsak planları bunlar.
    Kolay gelsin üstadlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 834/985 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844884934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •