Tamam işte neden herşey dolar bazlı ülkede sen ona cevap ver. Dindar biri olarak Yusuf islamın sözü geliyor aklıma. İyi ki Müslümanları tanımadan müslüman olmuşum.
Printable View
Tamam işte neden herşey dolar bazlı ülkede sen ona cevap ver. Dindar biri olarak Yusuf islamın sözü geliyor aklıma. İyi ki Müslümanları tanımadan müslüman olmuşum.
Yahu adam iyice rol krizine girdi,kendi kendine mesaj yazıp kendi kendine iltifat ediyor.....:kahkah:
Vay beee. Adnan mendereste bir sürü insanı idam ettirmiş öyle mi? Kim söylüyo bunu? Face de bi yerde kıçından uyduran insanlar. Tabi onlara inanılmalı öyle mi? Niçin? Çünkü o yazıları yazanlar muhalif... Heeer dedikleri koşulsuz doğrudur.. yazıklar olsun sizin gibi zihniyetlere. Modern jön Türk ler...pehhhh....Sizin zihniyetiniz Erdoğan düşmanlığını aştı... Devlet düşmanlığına döndü. Şimdi bu yazdıklarımı sizin zihniyetinizdeki forum komutanlarından biri gelip silecek. Bunu biliyorum....
Af denilen şey, çok ilginç.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşallah o dolarlar elinizde patlar...Dolar yükselirse bi taraflarına kına yakacak ne kadar çok MUHALİF varmış..
SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
wellcome to arınma gecesi
bak cok sevdiğin adnan abin bilmediği kore ye sırf abd ye yalakalıktan asker gönderdi, binlerce insanımız hiç alakaları olmayan bir savaşta öldü. biz paramızın değerini korumak için usd alıyoruz ama adnnan seviciler gelmiş vatanseverlik taslıyor ya. komedi misiniz oğlum siz.
en fazla dolar dindarların sağ cebindedir.
Üç seçenek var önümde.
Üzerinde düşüneceğim biraz.
1. ) Ya bu şartlı tahliyecilere küfredip bile bile kendimi banlatacağım.
2. ) Ya ayhan53 gibi olacağım.
3.) Ya da üç.
Sayın üyeler, 5 saniye geriye yaslanarak gözlerinizi kapatınız ve '' ben bunları neden yapıyorum '' diye vicdanınıza sorunuz.
Birbirini tanımayan, hiç bir alış verişi , husumeti olmayanlar neden durup dururken kalp kırarlar ?
Fikirlere saygı söylemi kötüye kullanıldığı zaman , artık saygısızlık bile fayda etmez. Önce kendinize saygı gerektir.
Din, inanç her insanın özelidir ( bunu bilmeyen zaten inançlı oamaz ). Vatan, bayrak, kurucu lider ortak değerdir. Yani bir fikir savunulacaksa ortak değerler karıştırılamaz. İnanç hiç karıştırılamaz. Karıştıran insanın fikri baştan çürüktür.
Burada herkes fikrini yazabilir eyvallah. Ama yalan yanlış bir sürü paylaşım oluyor, bazı moderatorler de dahil...
10 sene kadar evvel hisse forumunu bir hisse yorumlarını takip ediyordum. Birden hisse hakkında uçacak kaçacak 1 tl olan hisse 10 , 15 tl olacak diye abartılı iddialar değişik nick li kişiler tarafından yazılmaya başlandı.
Yazılanların doğru olmadığı, tutarlı olmadığını yazanlara galiz küfürler yazdılar, alay ettiler, dalga geçyiler.
Şikayet ettiler , yönetim karşıt görüşlü nickleri yasakladı.
1 hafta sonra hisse 5 e çıktı,
Forum kaynadı,
Sonra hisse gözaltına alındı 0,20 lere düştü,
4 5 sene sonra tahta kottan atıldı.
17500 kişi elinde mal kaldı.
Forum yönetimi yorumlara tarafsız bakmalı,
Küfür eden, argo yapan , aşağılayıcı yazan, alay eden , forumu kendinin malı gören,
Kendi fikrinin mutlak doğru ve geçerli olduğunu iddia edenlere itibar edilmemeli.
Arsız fanatik , saplantılı kişiler benim gördüğüm art niyetli ve bir spekülatör grubunun değnekçisi.
Bunları forum yönetimi görüp temizlemeli.
17500 kişi elinde mal ile kaldı, spek bulgaristanda ceviz kırıyor.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üç...............
DeliKan, bunlar sartli tahliyemiydi ?
Oyleyse cabuk donerler iceri.:he:
İzle kenardan moderatör... küfrü başlatan ve saldıranları da izle.. üç ... müş... Üzerine şarap ta iç... kıyak olursun... SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bir gidip çakmaklı eylem gerçekleştireyim, ortalığı boş bırakman...
Yanlış paylaşım varsa yönetime bildir ile bize iletirsiniz bakarız .. Tehdit edilecek yaşı ve hayatı geçeli çok oldu karşınızda çocuk yok cimer filan .. Yasal olmayan bir şey asla yapılmıyor , cimer’e yazacaksanız buyurun yazın ama sakin gözdağı vermeye kalkışmayın ben bunlari geceli çok oldu .. Ayrıca yönetim olarak yalan yanlış paylaşım filan yapmıyoruz ispat edemeyeceğiniz şeyler yazmayın . Bu son uyarım size .
Fikrin, savın doğruysa, kendine güveniyorsan neden mahkemeler değil de cimer ? Bu bile ötekileştirme, taraf seçme tehdididir. İnanıyorum ki cimer de zaten direkt seni cezalandırırlar. Çünkü, her tartışmaya bulaştırılacak bir makam değildir orası. Önce kendini bileceksin
Oooo,;Dolar topigine dolardan başka herşey dolmuş..Af çıkması iyi olmamış sanki..Cimer,Bimer tehdidleri havada uçuşuyor.. Siyasi iktidarı savundugunuz kadar, Ülkemizin kaynakları savrulurken, talan edilirken,onları da savunsaydiniz şimdi Elalemin dolarının /parasının kavgasını etmezdiniz...
Bu tip davranışlar hiç normal olmadığı gibi Bayram günü daha da ayıptır. Kocaman insanlarsınız.
20 yıldır forumda olan ve çok kısa süre de olsa moderatörlük yapmış biri olarak benim gördüğüm bir taraf devamlı küfür ederken anlayışla karşılanıyor ama diğer taraf karşılık verince üzerine gidiliyor. Burada bazı kişiler devamlı küfür ettiği halde yazmaya devam ediyor. Sıkıntı olan nokta bu bence. Yönetim bu bizim düşünce tarzımız diyorsa yapacak bişey yok ama forumun selameti için öyle olmamalı.
Yönetim o kişileri özelden uyarıyor diye düşünüyorum ama iki gün sonra aynısı oluyor.
Ülkenin geldiği nokta çerez parasına muhtaç bundan daha büyük ders örnek olabilir mi. Ne kadar dı çerez parası
1 milyar dolar. Onuda eksik söylemişlerdir o da kesin. Sadece tomofil masrafı