gri lsiteden beri ülke kendine gelemedi :he:
ne haltlar dönüyordu da durdu..
çıktıkları yerde el koymasınlar da.. :he:
dış mihraklara helal olsun derim.
Printable View
Ben olsam alttaki herkesi afaroz ederim çıkarım, eeey halkım 19 senedir altımda çalışanların hepsi cehape kadrosunda ajanmış, hem beni hem sizi bitirmekmiş amaçları, hepsini kovdum, daha güvenli kadro kurdum
İçişleri bak emin., adalet bak bila.eğitimde bura.dış işlerinde sümey.., hazinede bera., der işin içinden çıkarım yemezlerse de, yıllardır akli dengem yerinde değildi karar verme yetim yoktu, inanmıyorsanız konuşmalarıma bakın sabsh başka akşam başka konuşuyordum, rapor istiyorum derim
Zaten raporda olumsuz çıkar.
Bist dolar bazlı inanılmaz zarar yazdım, o kadar girdi kıpırdamadan bekliyorum uzun zamandır ... evet ucuz olabilir ama bedavaya doğru yol alıyoruz ... eğer tutunamazsa bist/usd 70'leri yoklar... son demeçler de buna işaret
Erdoğan: Cuma gününden beri bir dedikodudur almış başını gidiyor. Pazartesi'den itibaren finans dünyasında ciddi sıkıntılar yaşanacakmış. Bunu ancak ihanet içinde olanlar söyler. Merak etmeyin, böyle bir durum söz konusu değil. Biz dimdik ayaktayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kontrollü kombiyo rejimlerini gündeme getirenleri de asla masum görmüyoruz. Türk ekonomisi serbest piyasa ile yoluna devam edecektir
--kontrollü bir deve yapıyorlar....herkes, rolünü oynuyor gibi...
16.41'e çivi gibi çakıldı. yıllarca keşke hep böyle kalsa. oynak kur yerine yüksek bile olsa stabil kuru tercih ederim. insanların önünü görebilmesi, plan yapabilmesi için stabil bir para birimi gerekir.
edit: çivi gibi çakılması haftasonu olduğu için olabilir galiba arkadaşlar cahilliğimi maruz görün. *
18.12.2021 23:35 ~ 19.12.2021 00:13 parasiz papagan
Sosyal medyada bir haber vardı bir ekonomist ilk 17 rakamını telafüz eden adammış şimdi 2022 için 30 tl olacak diyormuş..Biz swap fiyatına gider mi acaba derken adam 30 dan bahsediyor...Uzun elinde mikrofon 7 den bahsediyor ki o gerçekleşirse şerro 3 haneye gider...Kimseden sıcak para da gelmesi şu an mümkün görünmüyor...
Neyse hakkımızda hayırlısı ....
Ekşiden dolara bir yorum.Arkadaş kendine ne güzel bir nick almış di mi.
rezerv düşerken ben yoktum cumhurbaşkanıydım
cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın bugünkü ilim yayma ödülleri töreninde kurmuş olduğu ilginç cümle.
"başbakanlığım döneminde bu döviz rezervini 135 milyar dolara kadar çıkardık. bunu biz yaptık. daha sonra bir düşüş yaşandı. yoktum. cumhurbaşkanıydım."
26:08
https://youtu.be/2aSW9PYSKI8?t=1579
https://eksisozluk.com/entry/131328844
yokmuymuş ? :he:
20 30 40 la millet uğraşırkene
anahtarı bırakırız..
Tesekkurler, 4, 5 puanda buraya gelen dolari, %7 faiz de kimse tutamaz, lineeri gectim logaritmigin bile şafti kayar...
Bana kalirsa azcık akli olan bu adamlar bile %14 altinin facia olacagini ilk ceyrekte anlarlar
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı:
Peso’yu dolara eşitlediler kaybettiler
Ekonomik krizlerden yıllardır kurtulamayan Latin Amerika ülkeleri, 1990’lı yıllarda kötü bir alışkanlık edinmişlerdi. Borçların vadesi geldiğinde yeni kaynak bulma yerine para basılıyordu. Bunun sonucu yüzde 3 binlere varan enflasyon rakamları oldu. Arjantin hükümeti, 1990’lı yıllarda yüzde 2000-3000’ler gibi rekor düzeylerde dolaşan enflasyonun indirilmesi için çözüm yolunu bulmuştu. Para birimi peso, dolara sabitlenecekti. Karar 1991’de uygulamaya konuldu. Ancak Arjantin ekonomisi, peso-dolar eşitliğine yalnız 10 yıl dayanabildi.
pazar günü gecenin bu saati başlığı 167 kişi okuyor. herkeste aynı endişe..
"rezervler düşerken ben yoktum cumhurbaşkanıydım" mı demiş?!
allalla!
Ülkenin içinden nasıl geçilir diye belgeseli yapılacak bu dönemin
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
16.78 den dolar alınır mı diye düşünüyorum şu anda
:he: yarın da der.. benim yetkim yok fikrimi söyledim.. yapmasalardı...
misss..
19.12.2021 21:21
Erdoğan: Bir Müslüman olarak Nas ne gerektiriyorsa onu yapmaya devam edeceğim
AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İlim Yayma Ödülleri adlı bir etkinlikte konuştu. Erdoğan, faiz indirimine devam edileceğini belirtirken "Benden başka bir şey beklemeyin. Bir müslüman olarak naslar neyi gerektiriyorsa onu yapmaya devam edeceğim," dedi.
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
1979'dan beri krizleri bilirim, Türk halkının kredi borcu yoktu o dönemlerde, korkum o ki intiharlar, boşanmalar, cinnetler yakındır bu gidişle.
Ağabeyim ~ 20 kişi çalıştırıyordu, hiç istemese de bir kısım çalışanını işten çıkartmış, bu işin sonu karanlık.
şu muhalefet görevi bıraksa da, boşuna para almasalar.
20 yıldan sonra adam gibi bir hareket gelsin..
reis çakacak adam bulamazsa boşta kalır..
malzemesiz kalır..
Sizin cinsiyetinizi de cibilliyetinizi de demiş...hüküm var faizle ilgili demiş...acilen diğer hükümlere bakılması gerekiyor, kitaptan gidiyor sanki...
Dolar 30 da olsa ,50 de olsa OYUM ERDOĞAN a ...!!!
Öpüyorum...!!!:party:
Elimde deli miktarda DOLARES VARDIR.....!!!