Sayfa 831/1004 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 6,641 - 6,648 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Kim bu zeka küpü diye sorsam?
    gri lsiteden beri ülke kendine gelemedi
    ne haltlar dönüyordu da durdu..

Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Şimdiye kdar yurt dışına kaçırdıkları komisyon paralarını tekrar yurda sokacaklar da alt yapımı yapıyorlar
    Ucuza daha ucuza
    çıktıkları yerde el koymasınlar da..
    dış mihraklara helal olsun derim.

2.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Zenci gençlere bile faiz sebep diyen bir kişi var karşımızda,daha gerisini demeye gerek yok
    onlara esas ülkemizde negro bisküvitin bile adını değişmesine biz sebep olduk dese daha fazla alkış alırdı

3.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    bond fiyatları dolar bazında düşerken fonları dolar bazında nasıl kazandırabiliyor anlamadım
    Bond fiyatı dememiş. Dolar/TL düşerse demiş. Dolar/TL düşerse, CDS vs de düşeceği için bond'un fiyatı yükselir.

4.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    kalan tl var biraz.. sabahı mı beklemek lazım.. bu saatteki kurdan alınırmı.. yarın fena olacak gibi
    az önce ben de acaba deyip baktım..

ziraat 16,12 17,35
    işbank 16,02 17,01
    deniz 16,30 17,29
    garanti 16,30 16,90

garantide tl param kalmamış alamadım

aman diyim. geyik babında. yatırım şeysi değil.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Ben olsam alttaki herkesi afaroz ederim çıkarım, eeey halkım 19 senedir altımda çalışanların hepsi cehape kadrosunda ajanmış, hem beni hem sizi bitirmekmiş amaçları, hepsini kovdum, daha güvenli kadro kurdum
    İçişleri bak emin., adalet bak bila.eğitimde bura.dış işlerinde sümey.., hazinede bera., der işin içinden çıkarım yemezlerse de, yıllardır akli dengem yerinde değildi karar verme yetim yoktu, inanmıyorsanız konuşmalarıma bakın sabsh başka akşam başka konuşuyordum, rapor istiyorum derim
    Zaten raporda olumsuz çıkar.

6. Bist dolar bazlı inanılmaz zarar yazdım, o kadar girdi kıpırdamadan bekliyorum uzun zamandır ... evet ucuz olabilir ama bedavaya doğru yol alıyoruz ... eğer tutunamazsa bist/usd 70'leri yoklar... son demeçler de buna işaret

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bond fiyatı dememiş. Dolar/TL düşerse demiş. Dolar/TL düşerse, CDS vs de düşeceği için bond'un fiyatı yükselir.
    he pardon.. g.tümle okumuşum.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Erdoğan: Cuma gününden beri bir dedikodudur almış başını gidiyor. Pazartesi'den itibaren finans dünyasında ciddi sıkıntılar yaşanacakmış. Bunu ancak ihanet içinde olanlar söyler. Merak etmeyin, böyle bir durum söz konusu değil. Biz dimdik ayaktayız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kontrollü kombiyo rejimlerini gündeme getirenleri de asla masum görmüyoruz. Türk ekonomisi serbest piyasa ile yoluna devam edecektir
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 831/1004 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •