Faizler yükek olunca gitmeyecek hisseleri ödünç alıp satanlar vardır.
Printable View
Faizler yükek olunca gitmeyecek hisseleri ödünç alıp satanlar vardır.
Bak tehlikeli sularda yüzüyorsun yazık olmasın. Ben seni o grafiklerinle bir hafta sonu uyutmam. Grafikleri log kullan TR de geçerli ortalamalarda 5-9-14-22-50-100-200 öyle ortalamalar pek destek diye kullanılmaz misal ;
10 hissede tutturursun 11. hissede bakalım bulaştığın abi kullanıyor mu onu gibi? Ortalamalar genelde foncuların ve kurumsal yatırımcının olduğu yerde işe yarar. :)
Kaldı ki yanılmamak için 3-5 tane korele indikatör kullanman lazım bir de grafiklerinde ortalamalardan hariç.
Hisse vadeliler
GUBRF hacim yapmış.
Büyük hisseler akşamı bekleyecek gibi.
https://i.hizliresim.com/2e3dwkb.jpg
Peki bu çok bilenler O.Ş ben hiç GÜBRF satmadım diyor ama takasta malı azaldı görünüyor bu nasıl oluyormuş bu konulara giriyorlar mı? Girmezler.
Bazı kişiler durumları çok net bilip gereçkleri konuşmayıp olayları çarpıtarak piyasada kendi yaptıkları işlere destek sağlıyor sadece. Kazın ayağı öyle görüldüğü gibi değil.
Misal ben az çok biliyorum. Bunun bir kısmını üstü kapalıdan fazla hiçbir yerde konuşmam bilen zaten konuşmaz.
Google denen bir şey var bir de o konuşanların geçmişlerini biraz okuyun....
pıst 100 ün parasal hacmin 1/5 i gübreden
Bu borsalar en kolay para kazanılıp kaybedildiği yerler. Siyaseti ve ekonomiyi de etkiliyor.
Burada manipulasyon, hile, sahtekarlık vs zirve olması lazım.
Bir çok illuzyonist yıllarca çalışıp basit bir numara geliştirmeye çalışıyor kazanacağı meblağ sınırlı.
Borsa için TV, dergi vs kuruluyor. Güvenilir insanlara tweet atmaları için para, teşvik, rica filan oluyor.
Çok tecrübeliler sadece fiyata bakın başka da hiç bir şeye bakmayın, hacim vs hikaye diyor.
Ariston sohbet odaları milleti kandırmak için olmasın? Yoksa isi gucu yok piyasaya yön verenler halkı aydinlatmak için geceleri mesai yapacak.
Yok her duyduguna inanıyorsun gibi.
Sohbet odalarında her şey konuşuluyor.
Bir odada bir kişi dünya düzdür dedi argümanlarını söyledikçe çürütüldü. En son güneş dünaya 600 km'dedir dedi. Bunu nasıl bıuldunuz diye sordular ama sürekli sözünü kesmekten adam söyleyemedi.
Direk, gölge filan deyince ben anladım. Güneş en tepedeyken atıyorum İzmir'de gölge sıfır iken muhtemelen Konya'da da bakıyorlar açılardan bir mesafe çıkarıyorlar. Dünya düz dersen o tip bir ölçüm güneşin mesafesi hakkında bir fikir verebilir ama dünya küresel olunca anlamlı bir test değil.
benim elimde xxxx hissesi var ve adama al sen ister sat ister tut diye vereceğim. (virmanla)
o bana ne verecek ???
2-3 işlem yaptı karlı/zararlı vs vs. sattı hisseyi oda aldı başını gitti.
bana hisselerimi tekrar nasıl verecek.
bide hisseleri kullandığı için hisse tutarı üzerinden faizde ödemesi lazım.
opp açıkken yatırımcılar hissesini kiralamak istemezken, bu virmanla iş yapmak iyiymiş yawwww.
hisseleri virmanla verecek xxbulunursa.
GPS li çanta hikayesi vardı.
O tip şeylerin olduğu ülkede her şey olabilir.
Akıl ve mantık ile hareket edenler, kanıtlı gerçek dışını kabul etmekte zorlanıyor.
MASAK sırf virmanları incelese borsada açık şekilde işlem yapmayanları bulur.
GÜNCELLEME :
şunu göz ardı etmeyelim
https://i.hizliresim.com/duirnma.jpg
1-sidik zoru ile de olsa, pezemekliklede olsa:
çizgilerin üstüne geçmişmiyi ? GEÇMİŞİZ...
şort bitmiş
TEKNİK TEKNİKTİR... tekniğin sorgulaması olmaz
çizgiyi PALA çizer... palanın çizdiği çizgiyi, 5 kontratla deeştiremezsin :plc:
2-kahverengi (pivot ) 738bing üstünde pala her daim yukarı oynamak ister
3- 810 dan 720 ye... % 12 düşmüş... oda şimdilik kafi, abartmanın anlamı yok
4-son bi... 725-730 arasında 180 ve 240 lığın ikili dipleri var (ama oraya inerlermi, mal katırmamak üçün inmezlermi bilmiyom )
5- ZAMANSAL olarakta vakit bol... hergün düşüş düşüş olmaz, trade olsun günler dakikalar dolsun deeemi :drunk:
LONG kuvvetli zamanlardayız, ŞORT maliyetiniz iyi olmazsa kar edemezsiniz
yatırım tavsiyesi değildir
Benim komplo teorime göre bistte herif zor durumda kalınca şirket patronlarına tilifun ediyor hisse geri alımı yapın diye
The herif ahtapot gibi çok kollu tüm bistte yön verebilen bir yapıya sahip teşkilattan oluşuyor diye düşünüyorum. Atıyorum bugün a, b, c, ve, d grubun tahtalarını tutalım e, f, g, h ve k tahtalarında satalım diye geceden robotlarını ayarlıyorlar. Endekis mühendisliğinde master yapmış olabilirler.
Biz ky lerde hareketleri görünce o daldan bu dala sonra diğer dala derken borsada günler geçiyor aylar geçiyor ama ne hikmetse fırsatlar hiç bitmiyor :drunk:
Geçenlerde konu komşu tüm mahalleli toplandık konuşuyoruz, sohbet odasında değil, bi açık hava çay bahçesinde,
Sorunları herkes masaya yatırdı, genel olarak aynı sorunlar. son üç aydır alıyorum düşüyor satıyorum çıkıyor dediler
Bana göre 2 tip küçük yatırımcı var, düşenin peşinden giden ve yükselenin peşinden giden.
Herif her zaman müşteri buluyor.
Zaten hiisseler de çeşit çeşit her itp yatırımcıya uygun hisse var
Zamanı daha iyi değerlendirme fırsatı bitiyor ama.
Ömür sermayesi azalır çoğalmaz.
Bu arada portföyüm sade idi (2 gün önce 4 hisse).Dün ve bugün gene dallandırıp budaklandırdık.(7 hisse).
Yılbaşı çekilişinde aza kaant getirdim.tam biletimi 4 çeyrek ile değiştirdim.:)
Aza kanaat getirmeyen çoğu bulamazmış.
Çeyreğe piyango vurursa az alırız ama ihtimalide yükseltiriz 4 dene aldığımız için :kahkah:
856200 tekrar fort
Yok öyle yapmadık, Herkes sorunlarıyla başbaşa kaldı
Ama şunu kabullendik,sonra oy birliği ile.
kim nerde parasını kaybettiyse orda arasın dediler.
Yani kozaa da kaybettin kozaa da ara, ereğlide kaybettin ereğlide ara, işbnkta kaybettin işbnkta ara, asels de kaybettin aselste ara, altıns1 de kaybettin altıns1 de ara gibi...
pala niyeti bozdu. 8100 gibi bir haftalık kapanış mükemmel olur.
2024 fena geçmeyecek gibi.
Bugün itibariyle borsaya ara verecem bakalım bensiz borsa ne olur. Ama ben yoksam emin olun borsa yükselir. Bazen de beni masaya çekmek için düşürüyorlar bensiz yapmıyor gara oğlanlar
Aynen üüüle ariston abi, bu borsa sektörü çok kişinin ekmek kapısı.
hatta dergiler, kitaplar, televizyon yayınları ve twittir wassap gibi sosyal medya fenomenlerini de katarsak bayağı bir kitleyi kapsıyor.
Bistteki herif olmak bence bir ülkedeki cb olmakla aynı havalı yani
Erdoğan az sonra basına konuşması bekleniyor.... İsrail ile ilgili olmalı herhalde...
8089...... long....paladan az para alalım
The herif.
Aloo kızım ordan ara falanca şirketin pattonunu
Güzel alımlı ve çalımlı sekreter.
Tabii efendim. Dıııt dıııt
Aloo efendim sizinle the herif bey görüşecek.
X şirketi patronu
Bekletme kızım hemen bağla. Dııt dııt
Alooo
The herif
Mahmutcuum yarın hemen geri alım yapıyorsun yoksa tahtayı başına yıkarım
X şirketi patronu
Efendim ne kadar geri alayım
Amma senaryo yazdım yahu :he:
Böyle bir şey olur mu sence ariston abi
Şu şekilde olur, mesela PETKM satıp da GUBRF de oynayanları tespit ettik bizim paramız ile orada iş yapıyorlar diye telefon etmiştir.
SISE'de yönetim kuruluna sormamız lazım filan derken işler uzar.
Vay tavana gidiyor..
senenin son 3 işlem saati, artık bu dakikadan sonra dalevereler başlar.
BİST 100 endeksi 7550 üstünde kapasın artık dün ve bugünkü hareketler sonrası...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitter ve whatsapp farklı telegram ve snapchat farklı olmalı.
Birisi ben seninle whatsapp'dan görüşmem gel snapchat'a dedi.