Faizler yükek olunca gitmeyecek hisseleri ödünç alıp satanlar vardır.
Faizler yükek olunca gitmeyecek hisseleri ödünç alıp satanlar vardır.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Bak tehlikeli sularda yüzüyorsun yazık olmasın. Ben seni o grafiklerinle bir hafta sonu uyutmam. Grafikleri log kullan TR de geçerli ortalamalarda 5-9-14-22-50-100-200 öyle ortalamalar pek destek diye kullanılmaz misal ;
10 hissede tutturursun 11. hissede bakalım bulaştığın abi kullanıyor mu onu gibi? Ortalamalar genelde foncuların ve kurumsal yatırımcının olduğu yerde işe yarar.
Kaldı ki yanılmamak için 3-5 tane korele indikatör kullanman lazım bir de grafiklerinde ortalamalardan hariç.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Peki bu çok bilenler O.Ş ben hiç GÜBRF satmadım diyor ama takasta malı azaldı görünüyor bu nasıl oluyormuş bu konulara giriyorlar mı? Girmezler.
Bazı kişiler durumları çok net bilip gereçkleri konuşmayıp olayları çarpıtarak piyasada kendi yaptıkları işlere destek sağlıyor sadece. Kazın ayağı öyle görüldüğü gibi değil.
Misal ben az çok biliyorum. Bunun bir kısmını üstü kapalıdan fazla hiçbir yerde konuşmam bilen zaten konuşmaz.
Google denen bir şey var bir de o konuşanların geçmişlerini biraz okuyun....
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
pıst 100 ün parasal hacmin 1/5 i gübreden
Bu borsalar en kolay para kazanılıp kaybedildiği yerler. Siyaseti ve ekonomiyi de etkiliyor.
Burada manipulasyon, hile, sahtekarlık vs zirve olması lazım.
Bir çok illuzyonist yıllarca çalışıp basit bir numara geliştirmeye çalışıyor kazanacağı meblağ sınırlı.
Borsa için TV, dergi vs kuruluyor. Güvenilir insanlara tweet atmaları için para, teşvik, rica filan oluyor.
Çok tecrübeliler sadece fiyata bakın başka da hiç bir şeye bakmayın, hacim vs hikaye diyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Bear_Bull
@BearBull26
Yer İmleri