Þimdilik þu ED senaryosunun iyice bozulmasýný beklemek en iyisi. Oradaki Kýrmýzý Expanding Diyagonali takip etmeli, bir üst sayýmda ya Regular ya da Expanding Flat B hedefine savrulacak, son minik yapý da zigzag olmalý, tabi bu da kendi içinde ED ye döner belki. Yapacak bir þey yok. Üç beþ faiz arttýrdý FED, ABD'deki sýnýrsýz parasal geniþleme 'buhar' oldu, tüm sorunlar çözüldü (?)
![]()
bu daha olabilir gibi bir senaryo tabi ki zorlu. dow da 2000 de 11.000 idi 29.000 den 1=5 olsa 40.000 eder ki zaten 37.000 de þu an bir þey kalmadý. dediðin senaryo çok mantýklý tekrar teþekkürler abey.
hafize boðaziçi endüstri mezunu, o yýllar 2 milyon civarý öss sýnavýna giren öðrenci içinde ilk 500 girebilior bu bölüme, ve bu kadar seçkin 50 öðrenci arasýnda hafize bölümü birinci olarak tamamlamýþ.. bu çok özel bi baþarý, ben de ayný bölüm okudum bunun ne kadar iddialý bi iþ olduðun en iyi bilenlerdenim
üniversite bitirdiði yýllarda alarko patronu leyla alaton, hafize için bi söyleþi vermiþ basýna, konu hatýrlamýyorum önemsiz bi þey- bi program varmýþ da, boðaziçi birincisi kýzcaðýz nasýl kabul edilmezmiþ bu programa falan gibi- alaton bu demeci zamanýn hürriyet gazetesinde manþetten yer bulmuþ kendisine.. belli ki, leyla alaton çapýnda birisi aile dostlarý gibi bi þey.. sonra abd yýllarý- mba, 10 sene goldman sachs tecrübesi, cfr- dýþ iliþkiler konseyine üye kabul ediliþ, ve en son abd en büyük 16. bankasýnda ceo.. yýlda minimum 10 milyon dolar kazanan bi profil olduðu gibi, çok az sayýda türke nasip olabilecek bi cv, muhtar kent falan gibi en fazla bi kaç isim daha sayabilirsin benzer cv sahibi beyaz yaka türk olarak
tüsiadýn has evladý yýllar sonra yuvaya dönüyor, seçim bitmiþ meþhur 4.haziran koç-reis görüþmesi ve bi kaç gün sonra hafize atamasý resmi gazetede yayýnlandý.. iþin ironik yaný, seçimi öbür taraf kazanmýþ olsaydý- millet ittifaký iktidara gelmiþ olsaydý, yine hafize atanacaktý guvernörlük makamýna.. öd, ali hakan, cevdet, ibrahim vesair en az 20 tane guvernör adayý vardý, hepsi hakkediordu kendi çapýnda bu makamý ve kemal baþkan ilk iþ tcmb baþkanlýðýna hafize atamýþ olsaydý, adý geçen bu 20 kusür adayýn hepsi -tamam ben olmadým ama hafize okeydir diyecekti
Son düzenleme : Ozan Erol; 17-12-2023 saat: 03:47.
Ozan abey Hafize ablanýn liyakatýna kimsenin eleþtiri getirmediðini düþünüyorum. Zekanýn önleyemediði hýrslara, elit yaþam aþkýna, sisteme olan esaretine ve en önemlisi halktan kopukluðuna diðer abeylerin itirazý. Dilin kemiðinin olmamasýný gençliðine vermek en doðrusu. Ablanýn baþarýlý olmasý temennisiyle abeyim.
sabahlarý robdöþambýrsýz asla !
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Karakemal iþine geldiði gibi yazar iþ gaye hanýmýn okulu vs deðil ana temasý koç üzerinden tüsihad hikayesini anlatmak ; amaç gaye hanýmýn okulu olsa geçen seneki gözlerinden ýþýk saçan vatandaþla ilgili bir tane olumsuz yorumu olmayýp Kkm ve ekonomik programý övüyordu .þimdi gaye hanýmýn okulu nireeee karakemal in okulu nireeeee gözlerinden ýþýk saçan bakanýn okulu nireeé 😀
Yer Ýmleri