Elektrik ğide zamcık yaparlar, elektirik depolamak lazım
Printable View
Elektrik ğide zamcık yaparlar, elektirik depolamak lazım
Yine mi zam saplamış dünya reyizi oy verenlere
Bu kerizlik hikayesi yüz yıllarca konusulacak
Uzaya neden insan ğönderdik?hala anlayamadım
Lütfen Bakan'imıza izlemede kalın.
29 Mayıs açıklaması
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, yaz içerisinde elektriğe zam yapılmayacağını, doğalgaz için ise bir değerlendirmenin ardından karar verileceğini bildirdi.
Dediği gibi dogalgazi değerlendirip %24.6 zamcık yaptı.
Elektrik!!
şortcuları batırmadan düzeltmeyecek gibi...
GARAN la tekrar (145-146) manipüle edip.. 123 gelme olasılıklı
barlar yoruldu gün iiçi düzeltmeler arttı.
eski ben olsam kar alırdım. şorta geçerdim
şimdi düşerse poz artırıcam humuna :D
3 günlük fonlara mal geçirme şenlikleri bitti sanırım...
Şimşek: Son dönemde gerileyen emtia fiyatları, finansal piyasalarda azalan oynaklık, iyileşen enflasyon beklentileri ve destekleyici talep koşulları yılın ikinci yarısında enflasyondaki düşüşün sürmesine katkı sağlayacak
aynen nisanda 60 dolar olan petrol 70 dolar oldu...
enflasyonu düşük gösterdikleri için yalanlardan peşi sıra geliyor...
herkes cezalı mı ya da başka yere mi gitti nerede bu millet nerede bu devlet?
Diğer toipikte kuzu diye biri var şimdiden hedef feya diye topik açmış. endek 13K den dönecek 7600 e gelecek ordan feyza olacak ama 3 yıl sonra iyi de demezler mi adama şimdiden hedef feyza niye açtın. Ancs kendini övüp duruyor kırmış kafayı.
Hemen mazot a koymuşlar,artık kovalıyoruz zamcık ları, len akşamı bekleseydiniz, gariban sebeblenirdi,
TCMB'nin brüt rezervi 154.4 milyar dolar
Önceki 155.7 milyar dolar.
TCMB'nin Swap haric net rezervi 28.4 milyar dolar,
Önceki 30.2 milyar dolar.
dün akşam yazdım topiğine yurdum insanı sorgulamaya başlamış diye 1 hafta önce yazmış banka şortlayacağını hemde 5 banka bam bam yukarı gitti bankalar ses yok :) düşsede çıksada senelerdir kuzu kazanır sorgularsan topiğini kirlettiğiniz yazar meeeeeeeeeee diyen adam ister topikte sorgulayan değil senelerdir aynı tiyatro
Çevremde görüyorum çoluğun çocuğun rızkını borsaya yatıran, mesleğini ihmal eden, her konuda uzman (malumatfuruş) kişiler. Açıkçası onları azarlanmaya bile değmeyecek zavallı insanlar olarak görüyorum. Finansal okuryazarlık şart, insanın kendi işini kendinin görmesi, kimseden medet beklemeyecek seviyeye gelmesi, şuur... Ankara'ya geldim bu arada. Karaduman, Bozkurt ve Tokatyıldızı abilerim borsaya sahip çıkmışlar.
Abd'de tarım dışı istihdam Haziran 'da 147 bin arttı.
Beklenti 106 bin
Önceki 144 bin.
Issizlik oranı %4.1
Beklenti %4.3
Sayfanıza yazmıştım abi dün o tipleri. Yaşlı başlı o beş kişi o kadar saçma sapan hisse, borsa yorumları yapıyorlardı ki dedim cahilliğinin farkında olmamak cahillikten beter. Bilmiyorum abi, diyenin en azından bilmediğini bilmek gibi değerli bir ilmi vardır... Ayrıca dün yazmıştım, eski iş yerimden alacağımı aldım 16 bin lira. Borsada yükseliş öngördüğüm hâlde 4 bin liralık portföyüme para eklemedim. 16 bine dün bulaşık makinesi aldık yani o para ihtiyaçtı... Bir de borsada az çoğalabilir, çok azalabilir.
Sakın borsada zarar edenlere üzülme, parası var ki gelmiş burda trade yapıyor. Halbukisi gidip et döner yese ailecek hem karnını doyurur hemide çoluk çocuğunu sevindirir.
Getiriyorlar paraları nosfecagri abiye, eskiden bana getiriyorlarıdı artık patron çağrı abi oldu :he: elbet devran döner
Akşama pazar ola, inşallah olur:he:
Putin'i hafta sonu süprizi yapar mı yaw
Garan bim kaldıramıyor artık, bozkırın tezenesi
Yetiş:)
Masut bitti ellam,
ustam sanayide tükan açtı borsada batınca
bana bugün hesap göndermiş nohut pilav 600 teale ödemiş.
sakın gelme dio haymanadan pahalı sanayi bile.
Dedim ustam başka açıdan bak bütün dünya avrupa gısganıyor ateş ediyoz dedim bi nohut pilava 600 teale haym*****n zenginleri bile vermez
Bedava banka var sekerbank taban :)