Sayfa 834/1005 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844884934 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,665 - 6,672 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Diğer toipikte kuzu diye biri var şimdiden hedef feya diye topik açmış. endek 13K den dönecek 7600 e gelecek ordan feyza olacak ama 3 yıl sonra iyi de demezler mi adama şimdiden hedef feyza niye açtın. Ancs kendini övüp duruyor kırmış kafayı.
    dün akşam yazdım topiğine yurdum insanı sorgulamaya başlamış diye 1 hafta önce yazmış banka şortlayacağını hemde 5 banka bam bam yukarı gitti bankalar ses yok düşsede çıksada senelerdir kuzu kazanır sorgularsan topiğini kirlettiğiniz yazar meeeeeeeeeee diyen adam ister topikte sorgulayan değil senelerdir aynı tiyatro
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Hemen mazot a koymuşlar,artık kovalıyoruz zamcık ları, len akşamı bekleseydiniz, gariban sebeblenirdi,
    bundan sonra her enflasyonda otomatik zam gelecek zamsız isteyen ay sonu almalı gücü varsa artık bence..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Çevremde görüyorum çoluğun çocuğun rızkını borsaya yatıran, mesleğini ihmal eden, her konuda uzman (malumatfuruş) kişiler. Açıkçası onları azarlanmaya bile değmeyecek zavallı insanlar olarak görüyorum. Finansal okuryazarlık şart, insanın kendi işini kendinin görmesi, kimseden medet beklemeyecek seviyeye gelmesi, şuur... Ankara'ya geldim bu arada. Karaduman, Bozkurt ve Tokatyıldızı abilerim borsaya sahip çıkmışlar.

4. Abd'de tarım dışı istihdam Haziran 'da 147 bin arttı.
    Beklenti 106 bin
    Önceki 144 bin.
    Issizlik oranı %4.1
    Beklenti %4.3

5.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Çevremde görüyorum çoluğun çocuğun rızkını borsaya yatıran, mesleğini ihmal eden, her konuda uzman (malumatfuruş) kişiler. Açıkçası onları azarlanmaya bile değmeyecek zavallı insanlar olarak görüyorum. Finansal okuryazarlık şart, insanın kendi işini kendinin görmesi, kimseden medet beklemeyecek seviyeye gelmesi, şuur... Ankara'ya geldim bu arada. Karaduman, Bozkurt ve Tokatyıldızı abilerim borsaya sahip çıkmışlar.
    Sıkıntı yok tek abi herşey kontrolüm altında, bu trendi başlatan kişi sensin, zamanlaman müthiş.senin 4bini 40 bin yaptırana kadar lokomotif olurum, her türlü mazut takviyesi itinayla yapılır
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sıkıntı yok tek abi herşey kontrolüm altında, bu trendi başlatan kişi sensin, zamanlaman müthiş.senin 4bini 40 bin yaptırana kadar lokomotif olurum, her türlü mazut takviyesi itinayla yapılır
    Sayfanıza yazmıştım abi dün o tipleri. Yaşlı başlı o beş kişi o kadar saçma sapan hisse, borsa yorumları yapıyorlardı ki dedim cahilliğinin farkında olmamak cahillikten beter. Bilmiyorum abi, diyenin en azından bilmediğini bilmek gibi değerli bir ilmi vardır... Ayrıca dün yazmıştım, eski iş yerimden alacağımı aldım 16 bin lira. Borsada yükseliş öngördüğüm hâlde 4 bin liralık portföyüme para eklemedim. 16 bine dün bulaşık makinesi aldık yani o para ihtiyaçtı... Bir de borsada az çoğalabilir, çok azalabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Sayfanıza yazmıştım abi dün o tipleri. Yaşlı başlı o beş kişi o kadar saçma sapan hisse, borsa yorumları yapıyorlardı ki dedim cahilliğinin farkında olmamak cahillikten beter. Bilmiyorum abi, diyenin en azından bilmediğini bilmek gibi değerli bir ilmi vardır.
    Sakın borsada zarar edenlere üzülme, parası var ki gelmiş burda trade yapıyor. Halbukisi gidip et döner yese ailecek hem karnını doyurur hemide çoluk çocuğunu sevindirir.
    Getiriyorlar paraları nosfecagri abiye, eskiden bana getiriyorlarıdı artık patron çağrı abi oldu elbet devran döner
    Hamdım Piştim Yandım

8. Akşama pazar ola, inşallah olur
    Putin'i hafta sonu süprizi yapar mı yaw

Sayfa 834/1005 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844884934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •