+1
Geçen yıl ağustosta kuru elinde tek sent olmadan izlemiş biriyim ve o acıyı bir daha yaşamayacağım. Bundan böyle varlığımın en az yarısı dolarda, sigorta olarak, bir daha aynı acıyı yaşamamak için.
Printable View
Soğan kurumu, dolar kurumu ? işte bütün mesele bu.:)
Gözü kapalı iktidar destekçisi olanlara çok üzülüyorum. Hiç bir partiye sonsuz açık destek vermeyiniz. Sürekli denetleyen, eleştiren ve sorgulayan olunuz. Çocuklarınıza hesap veremezsiniz. Kamu kurumlarının durumuna bakınız.
Geçen gün Ankaradan internet üzerinden ambalaj malzemesi sipariş etmiştim. PTT kargoya vermiş. Taşeron eleman kapının önüne malzemeleri bırakıp gitmiş. İmzamı almadı. bende ücreti onaylamadım. Dün Alternatifbank eve bankamatik göndermiş, yine PTT sms atmış '' gönderiniz dağıtıma çıkmıştır '' diye. Bütün gün evden çıkmadık. Akşam 16 da '' evde bulunamadığınız için ihbarname bırakılmıştır '' diye sms geldi. Kapıda ihbarname yoktu. Bu sabah yine dağıtım sms 'i gönderdiler ve saat 16 da beni yine bulamamışlar. Gülermisin ağlarmısın ? Bu kurum kimlerin elinde ? Bu cesaret nereden geliyor ?
Dolar düşecekmiş, güven tammış, körler sağırlar birbirini ağırlar. Benim güvenim yok. Doğruyu söyleyeni her yerden kovuyorlar. Yalan dolan muteber sayılıyor. Bu davranış apt. yönetiminden , otobüs firmasına, emniyetten, eğitime hızla yayılıyor. Yazık ülkeye...
Soğanın kendi kuru, doların tuzu kuru. :he:
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
beni bilenler az yazdığımı da bilir. 5 yıl öncesine kadar dövizle hiç işim olmamıştı. Sonra paranın eridiğini gördüğümden dövize geçtim. Dolar 7 oldu satmadım, 5,5 oldu satmadım, satmayacağım. Faizinde de gözüm yok. Her ay düzenli fiyata bakmadan artan parayla değişik döviz alıyorum. Bir olur 4 yıl olur fark etmez . Bu TL. buraya park etmez. Gır gır şamata 2 günde bir okuyorum buraları, havam değişiyor.
Biraz evvel PTT kargodan bahsedilmiş, kargo firmasına bakarım, PTT kargo yazıyorsa hemen vazgeçerim alışverişten.