Nagehan bank asya'dan 3 milyon dolar alıp yalı satın alan karının ta kendisi değil mi?
İki kere milletin oyları ile seçilmiş İBB başkanı bu karının neyini muhatab alsın?
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
Printable View
Nagehan bank asya'dan 3 milyon dolar alıp yalı satın alan karının ta kendisi değil mi?
İki kere milletin oyları ile seçilmiş İBB başkanı bu karının neyini muhatab alsın?
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
"TCMB döviz alım ihalesi ile döviz aldığında neden kime kaç liradan döviz sattınız diye sormuyor. Bu ne diyor arkadaşlar. Allah sonumuzu hayr etsin.
8,4029.... günlük en yüksek
Akp döneminde 7 tane bisikletim çalındı. En zoruma da yayan gelmek oldu. 50-100 TL hurda bisiklet aldım hepsini çaldılar. En son kilitsiz bindim iki sene gitti. Elektrikli bisiklet ve motorsiklet de çaldırdım. Sıfır akümu çaldılar kamara kayıtlarıni aldım polisi aradım beni bekletme çabuk bitir. Gece 11 de gittim 3 saatten fazla bekledim hırsız benden az beklemiştir en son savcının telini çalmış öyle tutuklanmış. Devlet zalimle mazlumu ayırmaz mi. Hırsıza karşı beni korumaz mi. Hırsızin sonsuz çalma hakkı mı var. 15 yıl parçaların bisiklet yağı oldu pantolon yırtık. Arabanın yanından geçerken kapıyı açtımi uçuyordum. Misafirlik giderken evde çalınacak hafif ne varsa kucaklayip gidiyorduk. Senelerce böyle yaşadık. En son evimizi de akp yi de yemin ederek terkettilk.
Biden, bugünün çağrısı üzerine Türkiyeli Erdoğan'a,
20. yüzyılın başlarında Osmanlı İmparatorluğu güçleri tarafından
Ermeni katliamını bir soykırım olarak tanımayı planladığını söyledi.
https://twitter.com/JenniferJJacobs/...63782848974849
USD 9.00 yolu açılır gibi.. vatana ,millete hayırlı olsun,
madurum,madurum,madurumda madurum...
topik ne hale gelmiş...?