Sayfa 166/997 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: Viop XXXIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,520
    -Görüşmenin yarım saat sürdüğü bildirildi

-Beyaz Saray: İşbirliği alanları ve yapıcı bir ikili ilişkinin önemi dile getirildi

-Açıklamaya göre, liderlerin*her türlü ikili ve bölgesel meseleleri görüşmek üzere 14 Haziran’da NATO Zirvesi'nde ikili toplantı yapacak

Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim yediğim içtiğim değişmez bugün de yarında Allah nasip ederse engelli indirimi de olsa benim ki 2000 model. Ben buna katlanırim senin önünden otunu tüm samanligini alırlarsa ne yapacaksın onu düşün.

engelli olmak suç değil , Rabbim şifalar versin sana ve herkese

insan zihin engellisi olmasın ,

3. bence cok akici anlatiyor.
    kotu gunler oldu para lazimdi arkadaslar dedi su ana kadar tek cumleyle bu sekilde ozetlenebilir.

4. 2011 yılına kadar ak Parti'ye oy vermeyen enişteyi eve katmayan benim. 2011 de kentsel dönüşüm de olan aile evimizde oturuyorum. Gece 24 gibi komşunun eski evini işgal eden esrarkeş adam olay çıkardı. Sokaktan geçen araba oyunları insan herşeye saldırıyor. Polis çağırdım. Polis ekibi geldi pencereden bakıyorum adam polise ana avrat sövdü. Ben eşim üç çocuk sabaha kadar uyumadık o gün yemin ettim bir daha da oy vermedim. Bir söz var şerefli insanlar şeref.. insanlar kadar cesur olmalı diye.

5. ��#SONDAKİKA
    • Joe Biden, Türk mevkidaşı Erdoğan ile telefonda görüştü.

• Biden’ın Türkiye'nin itirazlarını bir kenara atıp ve Ermeni soykırımını tanımaya hazırlandığı söylendi.

— AFP

6. Eğer devletim o gece beni o esrarkeş pisliğe tercih ediyorsa ben ne yapayım.

Sistem emme basma tulumba prensibiyle.!!
    Vatandaşı söğüşlemek üzere dizayn edilmiş !!
    Kayış topmuş.!!!
    Kasnak boşa dönüyor.!!
    Şanzıman dagılmiş.!!
    vitese geçmiyor.!!
    Contayıda yaktılar.!!
    Motor su kaynatıyor.!!
    Arabanın fren balatasıda bitmiş.!!

Kimin eli kimin cebinde belli değil.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8. MB Başkanını izliyorum. Sinirlerim bozuluyor. Iyice ezberleyip sunumunu yapmaya çıkmış üniversite öğrencisi gibi. 2 lafı bir araya getiremiyor, ne dediği anlaşılmıyor, cümlenin başı farklı sonu farklı. Yazık ki ne yazık. Ülkede ne liyakat kaldı ne de kalite. Bu kişiyle mi dünyadaki parayı ikna edip ülkeye gelmesini sağlayacağız. Kalanlar da gidiyor ve gidecek korkarım.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 166/997 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •