Harika yazı şu iki nokta bence aşırı aşırı önemli. Müthiş bir baskı oluşturmaya başladılar. En basitinden konkordatolar patladı diye bi vavelya çıkardılar. Geçen sene 1400 imiş bu sene ilk 7 ayda 1700 mü ne olmuş. Ama yapılmak istenen faizleri indir yoksa batacaz işçi çıkaracağız herşey çok kotü olacak tehditi. Erdoğan ve Şimşek buna ne kadar dayanabilir bilinmez. Bence bütün piyasa buna kilitlenmiş durumda. Erdoğan geri dönüş yok ısrarla devam batan batacak herkese bakamayız dediği an piyasa göçer. (göçertirler yani istediklerini alamayınca) Yok tam tersini derse NAS a geri dönülürse borsa 30.000 de olur 50.000 de dolarda 100 de olur 300 de.
Benim gözlemlediğim. Bu ülke de zengin hardcore yollardan zengin olmuştur. Vergi vermez af ister ucuz kredi pahalı dolar ister destek af prim desteği nerede ise cebime para koy der. Ben yine bu yola sapılacağına daha fazla ihtimal veriyorum kendi adıma.
Yukarıda istediklerini alamayınca dedik di ya. Hep aldılar bugüne kadar. Ama tehdit ile ama lobi ile ama da gerçekten göçerterek.