https://m.sabah.com.tr/ekonomi/2020/...e-kaydirdi/amp
"Avrupa ve ABD büyük montanlı bir üretim istediğinde Çin'den sonra başvuracağı ilk ülke Türkiye. Böyle de oldu. Siparişler hızla Türkiye'ye kayıyor. Hatta fuarda Fransız bir şirket stoklarımızın tamamını almak istediklerini söyledi" ifadelerini kullandı.
----//^/
Ayrıca önceki yazılarımda bu şirketin Nusret e mal satması Nusretle çalışması gerektiğini yazmıştım. Sanırım yazılarım iyi takip edilip dinlenmiş.
---////
NUSRET'İN TUZU DA MARKA OLUYOR
Etlerin üzerine tuz atma hareketiyle (saltbea) dünyaca ünlü hale gelen Türk kasap ve şef Nusret'in tuzu da marka oluyor. Sema Güal Sürmeli, Kütahya Porselen olarak Nusret'in tuzluklarını tasarladıklarını kısa süre içinde tuzların da market raflarında satılmaya başlanacağını söyledi. Sürmeli, "Tuzlukların üzerinde Nusret yazmayacak ama siyah ve şık bir tasarımla rafta olacak" ifadelerini kullandı.
Şirket, Naturacream, Meitterteich 1400 ve Kütahya Porselen Gastronomi stantlarıyla katıldığı fuarda Aura ve Ayla koleksiyonlarını sergiledi.
---///
Nusret , Türkiyenin Dünya ya gıda yemek turizm de açılan penceresi. Nusret ile birlikte , Kütahya Porselen markası nda iyice bilinecektir.
Şu an bu şirket istediğim çizgiye gelmiş. Arge, vizyon, büyüme vs iyi yönetiliyor. Belli ki şirkette vizyoner akıllar oluşmuş.
Eğer ki bilançolar da rahmani hakkani gelirse cidden uzun yatırımcı olunur.
Bu şirketin tek handikapı bilanço. Orda 2 kalem; Satış gideri ve Yönetim gideri. Hep kar bu 2 kalemden eriyor ne hikmetse. Eğer ki kar patlaması yapar, bu da Satış gideri ve yönetim giderinden kar erimez, rahmani görürsem kıpraşmadan beklerim))) yok yine kar ı , bu 2 kalemden erir, Alicengiz olursa vurkaç en doğrusu. Sonra poponuzdan donu çekip alıyo speği.
Yatırım tavsiyesi değildir.