-
Kütahya porselen ile NG Kütahya seramik farklı firmalar, asıl ciroyu borsaya açık olmayan NG Kütahya seramik yapıyor
-

Originally Posted by
Mezere
Kütahya porselen ile NG Kütahya seramik farklı firmalar, asıl ciroyu borsaya açık olmayan NG Kütahya seramik yapıyor
Evet bunu bilmeyenler twıtır da NG seramik in yatırım kararını kutpo etiketiyle servis ediyor bir kac kisiyi uyardım adam bizi engelledi birde bu adamların 7 bin takıpcısı var sirketı bilmeyen cok
-

Originally Posted by
Efe kuzey
Bugun eskileri uyardım özelden umarım degerlendıren olmustur
hangi anlamda milleti uyardınız..konuyu açarsanız herkes de anlar..
-

Originally Posted by
veysi89
Hisse 10.50 lerde hissenin tavan olacağını bir miktar hısse satılması ve bılanco nun kotu gelecegı panik satısları olacağını yazdım
-
2019 bılanco son sılkeleme olarak kullanılıyor 2020 de hıc bir sorun yok sabreden kazanır
Gecen hafta cuma da yazdım hacım oldu ama hisseye yansımadı tobo olusumunu da yazdım bugun bugun beklenen hareketı yaptı
-

Originally Posted by
Efe kuzey
Hisse 10.50 lerde hissenin tavan olacağını bir miktar hısse satılması ve bılanco nun kotu gelecegı panik satısları olacağını yazdım
seni daha önce fiyat yazmaman konusunda uyarmıştım.şimdi düzgün bir şekilde bir daha uyarıyorum.fiyat yazma lütfen!!!
-

Originally Posted by
veysi89
Anladınmı burda neden yaznadıgımı bazılarına ıyılık yaramıyor
-

Originally Posted by
Efe kuzey
Teşekkürler değerli arkadaşım..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri