HSBC 250K’ye kadar 11.30 önerdi dün
HSBC 250K’ye kadar 11.30 önerdi dün
Biz hala 11 den borç veriyoruz kendimi enayi gibi hissetmeye başladım 10 yıllık 13.44. 2 yıllık 12.52
10 yıllıklar 14,05
gereksiz bir bilgi olsa da..
USD 32 gün 500+
burgan mevduat 1,80 swap 1,90
odea mevduat 1,75 swap 2,00
Bilgi, bilgidir. Bu aralar dibs faizleri yükselirken mevduatlarda yavaş yavaş yükselmek zorunda kalacak. Bu nedenle paylaşımlar önemlidir. Bu kısmın konusu değil ama riski yüksek olmayan özel sektör tahvil bono yatırım fonları da yavaş yavaş ilgi alanına girmeye başlar...
İstanbul da yaşayanlar evden çıkabilirlerse , yatırım bankalarına uğrarsa ( milyon tl. ve üzeri için ) özel oranları sorsunlar. Çok güzel oranlar bulabilirler. Ama benim gibi risk sevenler artık enflasyon altındaki faize para yatırmak yerine kolay taşınan, her daim tedavüle sunulan ( döviz- altın - gümüş vb.) ürünlere yöneldiler.
işte bu yüzden her yerde nakit sıkışıklığı oluyormuş. Hayırlısıyla bu virüs meselesi en az zayiatla atlatılsın da , para kazanılır. Öncelik hayatta kalmak.
Pasifin nzoru bono faizini 11.00 yapmış. Mk 11.65.
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hemen elimizdekileri satip yeniden aliyoruz o zaman [emoji16]MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende 11.25 ten vardı. 12 den de kiraz hesap.bir sonraki artışta kirazı da kolaya atarım
2tane 10.5 vardi onlari değiştirdim .
yogunluk 27.5.20 kağıdında o zamana kadar bir kaç defa artırırlar.
Ben 200K alış girdim az önce
nkolayın olumsuz tarafı şu..vadeyi bozdurmadıgın sürece faizin faizini alamıyorsun..eğer uzun süredir 11.25 orandaysan şu anki 11.00 faizin vereceği günlük getiriden daha az günlük getiri alıyor olabilirsin..
309 dan gram altın alınsa 187000 TL lik şu an 197 893 TL oluyordu 18 Mart-23 Mart arası yani bende nzordayım bir türlü cesaret edemedim 5 ay da alacağım faizi 5 günde alacaktım..yorum sizin
Saygılar
günlük faiz ihtiyacımı en iyi oranla hangi bankadan karşılayabilirim teb de vardı 10.50 bugun yarın biter
icbc dolarda 2,5
Vakıfbank arı hesap için son zamanlarda oran alan oldu mu aranızda?
Kiraz 11 dun actim
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.