Abd topluyor
Allahu akbar
Printable View
Abd topluyor
Allahu akbar
Anlik
MAC -8,73%
MPS -7,48%
TCD -8,23%
TKF -8,31%
TTE -8,51%
borsada açığa satış diye bir işlem var uyandırayım :) herkes düştü diye ahlanıp vahlanıyor borsada sadece yukarı giderken değil aşağı inerkende kazanılabiliyor... gerçi üstadlarım daha ii yorumlar... fonlar neden açığa satmıyor anlamıyorum
Yunan eksi 12 ile tepe rekorda
Beter olsunlar
Dostum petrol fonları düştü diye sevinip alttan alacaklar vardı.Petrolün düşüşü kimseye yaramadı.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%100 zarar edersek iş bitiyor mu dostlar yani örneğin 50.000 tl aldık.eksi 50.000 tl zarar yazdı.bu durumda artık tüm para zarar olduğundan bundan sonra eksi veya artı yazması lehimize veya aleyhimize oluyor mu.
Üstadım bende bildiğim kadarıyla yanıtlamaya çalışayım. ETF bizdeki adıyla Borsa Yatırım Fonu, düşük yönetim ücretleriyle bilinirler. Belli dayanak varlıkları veya endeksleri baz alırlar. Türevle pek işleri olmaz baz aldıkları varlığın performansını yansıtırlar genelde. AES'te petrol ve ürünlerine yatırım yapan fonlara yatırım yapan bir fon aşağıda AES'te bulunan bir fon var mesela değer kaybı petrol kadar şu an.
https://tr.tradingview.com/symbols/LSE-CRUD/
Donald J. Trump
@realDonaldTrump
·
19d
Good for the consumer, gasoline prices coming down!
Donald J. Trump
@realDonaldTrump
·
11d
So last year 37,000 Americans died from the common Flu. It averages between 27,000 and 70,000 per year. Nothing is shut down, life & the economy go on. At this moment there are 546 confirmed cases of CoronaVirus, with 22 deaths. Think about that!
İyi akşamlar bol kazançlar dilerim. Sizce dip mi bu seviyeler yoksa daha da düşer mi?
EIB maalesef zarar yazmış
EIB için yeni fiyatımız: 0,062441
eski dağılıma göre
FON KODU Güncel Durum
ACC -5,29%
EID -5,66%
FPH -6,86%
GL1 -6,66%
GMR -7,55%
MAC -7,54%
MPS -6,78%
TCD -7,53%
TKF -7,61%
TTE -7,83%
XU100 -5,54%
fon içindeki hisseleri takıp etmek istiyorum Metatrader haricî hisse takıp programı var mı
Param Yok Kafam rahat [emoji847]
Yeni dağılımlar geldi mi admustafa hocam
tzv bile eksi