Alenichev..şortçu topluyo olabilir mi acaba...yarın gider halkı açarsa.. zaten hep öle yapmıyor mu...
Printable View
Alenichev..şortçu topluyo olabilir mi acaba...yarın gider halkı açarsa.. zaten hep öle yapmıyor mu...
Gaplı açarsa olacak
107.000 e biri 1.200 alış girmiş shortmu kapatmak istiyor acaba
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu dow çıkacaksa bile tobo yapması lazım değilmi.
Bu biraz düşüş demek olur.
Yoksa v mi kalkacak
Yap islet devret seklinde yapilan kopru otoyal havalimanlarindan her gun dunyanin zararini ediyor devlet. Cunku hayat durmus.
Bunun icin bir sey yapilmali.
Dow böyle her.gün yüzde 5, 10 yaparsa şortçuların işi var valla.
Dow dipten %20 bovespa %25 e yakın bist %9 yükselmiş.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşlem yaparken makası da hesaplamak lazım... Bugün shortcuların yaklaşık 900-1000 alacağını bıraktı... Akşam agresif almamasının sebebi bu...
Yarın 2.5% artı da açsa sabah ki gibi makası 1800-2000 e çekip boş gönderebilir...
En büyük kozu makas, sabah 2.000 akşam 200...
İstemezsem ne short ne long para alır diyor...
O yüzden geceye pozda kalmak son 1 aydır rahatsız ediyor beni Viop tarafında...
CORONA COVİD-19 takip:
https://coronavirus.jhu.edu/map.html
Erdogan 8400 vakayi izliyoruz dedi. Ben anlamadim. Simdi turkiye de 8400 vaka mi var?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6e1c4bc5d9.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[emoji3] Ben batacak kadar hiçbir zaman poz açmam. Bizimki kumar duygusunu bastirmak sadece. Bir yatırımcı olamadım olamayacağımda. Kötü bir traderin hikayesi iste. Bovespaylada evvelden beri karşılastırılır bencede mantıksız aslında [emoji3]
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fransa'da Kovid-19'dan ölenlerin sayısı son 24 saatte 231 artarak 1331'e yükseldi
Kaynak : Anadolu Ajansı
Almanya 756 milyar euro ozel butce cikarmis. Bunun 600 milyar eurosu markalari kurtarmak geri kalani ise halk icin. Ornegin kirasini odeyemedigi icin kimse evden atilmayacak, kobilere destek verilecek.
Bizimde duamiz var. Para her sey degil. Ha bir de yuzde 10 pesinatla ev alabiliriz
Bence yukarı götürürse şortçular, olay long a döndü diyebilirler ..o yüzden buralarda , bak dow gidiyor ama biz gidemiyoz diyerek şortçu toplayabilir anlamında söyledim
İtalya çok çaresiz durumda galiba...adamlar NATO'dan sağlık malzemeleri istemiş...solunum cihazları, maske, tek kullanımlık önlük v.s. NATO yahu bu savaş mavaş işi yani adamlar nereye kime gideceğini şaşırmış artık...NATO'da açıklama yapmış bizde solunum cihazı ne gezer gibisinden...
Gerçi böyle piyasalarda son 3-5 dakika aksiyon yapıyor ..piyasa yönüne götürüyor
Natoda solunum cihazı yoksa eğer
Yalan
Ziç içine o nota nun
Darbe tezgahlamaktan başka bir mikim bildikleri yok zaten
Abd üyelikten çekilse öküz moku gibi yığılır kalırlar
Fark şu; Bizde çok sığ piyasa var. Yani adamlar veriyor hızlıca düşüş, alıyor hızlıca yukarı ve bu hareketlerin yaklaşık %50'si + veya - GAP'larla oluyor. Mesela bizim kumarhanenin gün içinde yataydan yani 0'dan +6 yükselmesi söz konusu bile olamaz. Oysa DOW alarak +6 yükseldi...
Bizde kağıt bazlı hareketler var orada öyle değil. Bugün 3 büyük kağıtta mal satıldı ama THY'de hala alıcı var satamadı yüksek kapadı..
DOW yataydayken yani açılışta Garan 9,64'dü, DOW +2 yükseldi 9,50 oldu..Çünkü DOW gidiyor diyenlere vere vere geldiler en düşük kapadı keza Ereğli ve Akbank..
Ben bu nedenle DOW +10 yapsa da bize yarısının bile yansıyacağını düşünmüyorum.
dow
h4
böylemi hareket ediyor acaba
https://i.hizliresim.com/2gD0LG.png
Son gunlerde Disari cakilirken Pala bizi fazla dusurmemisti. Onun ayarini yapiyor herhalde.
Bence bizim bilmediğimiz bir şey biliyorlar. Kesin ip var omg.
Üslubunuza dikkat edin biraz ..
Koronavirüse meydan okuyarak klozet yalayan sosyal medya 'fenomeni' Covid-19'a yakalandığını duyurdu.
Hangi ülke vatandaşı bu yürek yemiş kahraman?
Bence bize portfoy yatırımı gelmeeeez.