Sayfa 839/1001 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,705 - 6,712 arası.

Konu: Viop - XIV

1.  Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Dow dipten %20 bovespa %25 e yakın bist %9 yükselmiş.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Fark şu; Bizde çok sığ piyasa var. Yani adamlar veriyor hızlıca düşüş, alıyor hızlıca yukarı ve bu hareketlerin yaklaşık %50'si + veya - GAP'larla oluyor. Mesela bizim kumarhanenin gün içinde yataydan yani 0'dan +6 yükselmesi söz konusu bile olamaz. Oysa DOW alarak +6 yükseldi...
    Bizde kağıt bazlı hareketler var orada öyle değil. Bugün 3 büyük kağıtta mal satıldı ama THY'de hala alıcı var satamadı yüksek kapadı..
    DOW yataydayken yani açılışta Garan 9,64'dü, DOW +2 yükseldi 9,50 oldu..Çünkü DOW gidiyor diyenlere vere vere geldiler en düşük kapadı keza Ereğli ve Akbank..
    Ben bu nedenle DOW +10 yapsa da bize yarısının bile yansıyacağını düşünmüyorum.

2. dow

h4
    böylemi hareket ediyor acaba

3.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Fark şu; Bizde çok sığ piyasa var. Yani adamlar veriyor hızlıca düşüş, alıyor hızlıca yukarı ve bu hareketlerin yaklaşık %50'si + veya - GAP'larla oluyor. Mesela bizim kumarhanenin gün içinde yataydan yani 0'dan +6 yükselmesi söz konusu bile olamaz. Oysa DOW alarak +6 yükseldi...
    Bizde kağıt bazlı hareketler var orada öyle değil. Bugün 3 büyük kağıtta mal satıldı ama THY'de hala alıcı var satamadı yüksek kapadı..
    DOW yataydayken yani açılışta Garan 9,64'dü, DOW +2 yükseldi 9,50 oldu..Çünkü DOW gidiyor diyenlere vere vere geldiler en düşük kapadı keza Ereğli ve Akbank..
    Ben bu nedenle DOW +10 yapsa da bize yarısının bile yansıyacağını düşünmüyorum.
    sürekli sığ deniyor,eskiden 2-3 milyar zor hacim olurdu şimdi 20 milyar hacim oluyor,sığ da değil yani........

4. Son gunlerde Disari cakilirken Pala bizi fazla dusurmemisti. Onun ayarini yapiyor herhalde.

5.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    sürekli sığ deniyor,eskiden 2-3 milyar zor hacim olurdu şimdi 20 milyar hacim oluyor,sığ da değil yani........
    %90 aynı kişiler. Tamamen al-sat..Tecrübeyle sabittir.

6.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    enflasyon etkisi
    eskinin 3 milyarı şimdinin 10 milyarı

7.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    THY'de hala alıcı var satamadı yüksek kapadı.... yarısının bile yansıyacağını düşünmüyorum.
    Burayı anlayamadım alıcı varsa, satmaya da niyeti varsa neden satamasın?

8.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku

Bizimde duamiz var. Para her sey degil. Ha bir de yuzde 10 pesinatla ev alabiliriz
    Bari bu covid 19 insanımızın bazı şeyleri sorgulamalarına katkı sağlamış olsa bir kazancımızda bu olsa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 839/1001 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •