kac sene once seferihisara marinaydi galiba iş icin gelmiştim
bide maya beach diye bi otelin orda iş yapmistim
mesela mordogan daha hosuma gitmisti benim seferihisara göre daha bakir kalmisti o zamanlar
kac sene once seferihisara marinaydi galiba iş icin gelmiştim
bide maya beach diye bi otelin orda iş yapmistim
mesela mordogan daha hosuma gitmisti benim seferihisara göre daha bakir kalmisti o zamanlar
ben dersime calismaya basladim bu haftanin 😀
Seferihisar ucube
İzmir urla ve cesme harici hikaye
Para sorun degilse bunu kacirma
Tam aradiginiz yer
Elit
Lokus
Plaji var sitenin
Ev de harika
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...16069064/detay
onlar orada barınamaz. belki botları batınca ölü ya da diri olaraak karaya vuranlar oluyor ama çok nadir. jandarma o bölgede çok güçlü ve dikkatli hırsızlık olayı bile olmuyor.oranın %60 ı yazlık şeklide yani kışın boşalır. yerli halkşla baş başa kalırsın. okul açılınca çok tenhalaşır bir gecelik konaklama ücreti %80 düşer. ne demişler "almadığıma değil. görmediğime yanarım"
çok doğal bir yer ve henüz bakir.
Antalya da bu bakirlik olan yerlerde konfor düşüyor.
mesela bu resim antalya adrasan. burada herşey 1. sınıf devamlı çam kokusu oksijen harika haif koy rüzgar olmaz dalga olmaz. temizlik desen harikulade ama yerleşim yerlerine epey uzak. bu resmi denizin temizliğini göstermek için payşaştım
Birde tatil,yazlık, yazı geçirmek için antalya nedir arkadaşlar,
Doğa sıfır, her yer açık deniz(dalgalı), deniz kirli, aşırı sıcak, güneş tepende
Yıllardır gitmem gidenede karşiyım
Ege bölgesi diye bir yer var. Yemyesil, serin, denizi dalgasız koylardan oluşan,
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1,2 olan euro/usd paritesi 1,16'ya indi.
Korku arttıkça dolara saldırıyor millet.
Ne ons ne euro
mevduat faizleri 1000 tl ye 32 günlük net 9 tl veriyor.
Eğer bizim aldığımız fon günlük 50 krş tan aşağı kazanıyorsa,
Bu zarardır.
Evet buna katılıyorum Antalya revaçta ama Ege kıyıları daha güzel Antalya'da deniz dalgalı kirli.. ama sıcak olduğu için tercih ediliyor galiba reklamda iyi.. Ayvalık sarımsaklı ya gitmiştim suyu cam gibi içindeki balıkları izliyorsunuz kıyıdan 50 metre suyun içinde yürüyorsunuz ve hala batmiyorsunuz ayaginiz yere basıyor fakat suyu biraz serin. Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ya aylık bile bakmayacaksin 3 aylık ortalamasina bakicaksin 1 ay %9 getirir diger ay %30 3 Ay %15
fon işine yeni başlayanlar günlük düsünür
zaten tek fona parasini gömen gitsin mevduat yapsin ya da asagi atsin kendisini
Ben devamlı şurada tatil yaptığımdan Antalya Ege tartışmasına giremeyeceğim.
https://www.telegraph.co.uk/content/...g?imwidth=1400
Ben komisyoncuyum diyosun[emoji3]Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
webster üstadım size özelden bir soru sorabilir miyim?
Eğer fonlardan para kazanmak istiyorsanız her gün bakmalısını. daha sonra haftalık ortalaması yazmalısınız. sonra aylık ortalamasını. sonra ay ay alt alta yazmalısınız. ve fonun nereye evrilip nereye devrildiğini ezbere takip etmek zorundasınız. eğer bunları yapmıyorsanız sadece tefasın rasyolarına bakıp mantık yürütüyorsanız.
ALMAYIN KARDEŞİM. FON ALMAYIN. PARA KAZANAMAZSINIZ.
teşekkür ederim üstadım..
Emmi nerdesin emmi
Bravo webster diyen yok
Yoklugun o kadar belliki
İliklerimize kadar islemis olan bu durum hem sanalda hem reelde neden boyle
Bilgili becerili adami ye yut mantigi heryerde
Hanim arkamda olmasa sirkette resmen kurtlar sofrasi var
Sebep?
Dogrulari soyluyorum
Calisiyorum
Sucum bu
Severler mi
Nah severler
Bu kulturde boyle nedense
Üstad teşekkür ederim. Cevap veren tüm yoldaşlara teşekkür. Çok güzel Bir yazlığım var ve çok seviyorum. Sormamda ki amaç deniz mevsimini uzatmak maksatlı idi. Hani güzel bir şey bulursam alırım. Denizi çok seviyoruz ve yaz döneminde her gün gireriz.
Bu arada İstanbul da yaşıyorum ve uçak sesi benim düne kadar yaşam ortağımdı. Regal üstadın söylediği 50 metre yüksek, bize daha yakın (dı) ne yazık ki Atatürk havalimanı artık yok. Biz uçak sesine alışığız.
Diğer taraftan evet Ege her yeri güzel ancak mevsim kısa.
Hepsiekspress
75/25
Cek var
Yumulun acil
DERBİ25
Ne varsa aldim
Ayri ayri siparislerde kod gecerli
750 alisveris yaptim
500 odedim
Resmen danaya girmis gibi et aldim