Günaydınlar herkese. Üstadım İstanbul dayım. Antalya da mevsim yani deniz mevsimi uzun. Biz denizi seviyoruz. Kaç paralık olsun; yaşanabilir nezih olmalı, deniz kum çok yakın olmalı.yakın derken bildiğin yakın olmalı. Para bulunur o kolay Kullanmasam sen tutabilmelisin kiraya o durum yani.
Üstadım tam anlatayım. Ben rahat adamım Sandalyemi alıp denize gideyim isterim. öyle arabayla değil. Varsın aidat olsun. Yeterki nezih olsun denize hemen adım atabileceğim uzaklık olması. Akşam gidebileceğim iyi yemek yapan yerlere Çok uzak olmamalı. Sahibinden de bakıyorum ama neye nereye bakmam gerektiğini bilmiyorum.
benim hayalim marmarisin herhangi bi koyu.
orada herhangi bi koyda hayatımın belli bi süresini gecirecegim
turunc olur amos olur kumlubük olur sögüt olur
cennet ya
türkiyenin heryerini 2 posta işimden dolayi gezdim marmarisin koylari gibisi yok
Şimdi ne alaka dediğini duyar gibiyim. Tabi nezih kelimesinden herkesin anladığı farklı oluyor. Tabi ben de bu kelimeyi kendime göre değerlendirmek istiyorum müsaadenizle. 2010 yılında Seferihisar'ı keşfettim, salyangoz bir beldemiz. onun sınırları içinde "ÜRKMEZ" diye bir sahil şeridi var. burada kum zambakları yetişiyor,biliyorsunuz her yerde yetişmez. Ev denize 200 metre,denizin sesi evden duyuluyor ve denizin kokusu devamlı evin içinde ayrıca melisa kokuları arasındasın. Çocukluğumda Gaziantep'te yediğim baklavayı Seferihisar köy pazarından alabiliyorsun. Ayrıca gerçek köy ekmeği,her şeyi ile organik bir yer. Köy pazarı yıllar öncesinin otantik herşeyi yaşıyor. Bir de burayı gör istersen.
Canlı müzik eşliğinde yediğim kuzu pirzolası bir harika.Bunun için bile buraya gidilir.
Regal Üstad, oraya çok fazla Arap Suriyeli vs. geliyor diyorlar. Seviye çok düşmüş doğru mu? Ürkmez tarafı için diyorum
Yer İmleri