Günaydýnlar herkese. Üstadým Ýstanbul dayým. Antalya da mevsim yani deniz mevsimi uzun. Biz denizi seviyoruz. Kaç paralýk olsun; yaþanabilir nezih olmalý, deniz kum çok yakýn olmalý.yakýn derken bildiðin yakýn olmalý. Para bulunur o kolay Kullanmasam sen tutabilmelisin kiraya o durum yani.
Üstadým tam anlatayým. Ben rahat adamým Sandalyemi alýp denize gideyim isterim. öyle arabayla deðil. Varsýn aidat olsun. Yeterki nezih olsun denize hemen adým atabileceðim uzaklýk olmasý. Akþam gidebileceðim iyi yemek yapan yerlere Çok uzak olmamalý. Sahibinden de bakýyorum ama neye nereye bakmam gerektiðini bilmiyorum.
benim hayalim marmarisin herhangi bi koyu.
orada herhangi bi koyda hayatýmýn belli bi süresini gecirecegim
turunc olur amos olur kumlubük olur sögüt olur
cennet ya
türkiyenin heryerini 2 posta iþimden dolayi gezdim marmarisin koylari gibisi yok
Þimdi ne alaka dediðini duyar gibiyim. Tabi nezih kelimesinden herkesin anladýðý farklý oluyor. Tabi ben de bu kelimeyi kendime göre deðerlendirmek istiyorum müsaadenizle. 2010 yýlýnda Seferihisar'ý keþfettim, salyangoz bir beldemiz. onun sýnýrlarý içinde "ÜRKMEZ" diye bir sahil þeridi var. burada kum zambaklarý yetiþiyor,biliyorsunuz her yerde yetiþmez. Ev denize 200 metre,denizin sesi evden duyuluyor ve denizin kokusu devamlý evin içinde ayrýca melisa kokularý arasýndasýn. Çocukluðumda Gaziantep'te yediðim baklavayý Seferihisar köy pazarýndan alabiliyorsun. Ayrýca gerçek köy ekmeði,her þeyi ile organik bir yer. Köy pazarý yýllar öncesinin otantik herþeyi yaþýyor. Bir de burayý gör istersen.
Canlý müzik eþliðinde yediðim kuzu pirzolasý bir harika.Bunun için bile buraya gidilir.
Regal Üstad, oraya çok fazla Arap Suriyeli vs. geliyor diyorlar. Seviye çok düþmüþ doðru mu? Ürkmez tarafý için diyorum
Yer Ýmleri