Kesinlikle haklısın.
Kasetle geldiğini unutmayalım. Kim getirdi? Ben de büyük soru işareti.
Printable View
CHP binasının en üst katına özel anahtarli asansörle çıkılıyormuş diye birisi yayın yapmıştı. Herkes cikamiyormus. Sam amcagilllerden birileri varmış orada[emoji16][emoji16]
Sam amca yol vermişse kemal bey kazanirRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
maral büyük oyunu gördü el büyüttü bay kemalin yerine olsam mansur ya da ekremi aday gösteriyoruz derim
Ziraat milletin parasıyla alım yapıyor bunların sağı solu belli olmaz. Son 2-3 sene önceye kadar BES hisse fonları bile sürekli zarar ediyordu.
Daha önce reisçi longçu ve olası iktidar değişecek longçuları vardı 2 koldan long bekleyen. Bence artık iktidar değişecek longçuları borsayı desteklemez bundan sonra.
Vadeli Hacim sıralaması
https://i.hizliresim.com/nfw6qod.jpg
dediği harfi harfine oldu...
https://twitter.com/omerkrkcc58/stat...39177526665218
iki aday çıkartsınlar.
neden tek aday ısrarı?
zaten seçim ikinci dura kalacak gibin durur.
Benim işlemlerin özeti.
Alıntı:
biz bu b.ku niye yedik _ fıkra
ağayla marabası, ağanın en güzel atının koşulduğu en süslü arabayla kasabaya inmektedirler. Ağa arabadadır, maraba ise arabanın yanında yürümektedir. Yerde taze bir tezek kümesi görürler. üzerinde sineklerle etrafa koku salmaktadır. Ağa, marabasıyla alay etmek ister.
‘‘maraba’’ der, ‘‘şu tezeği ye, atla araba senin. Sen bineceksin, ben yürüyeceğim.’’
maraba ata bakar, arabaya bakar. Ağaya da zaten gıcıktır. Oturur, midesi bulana bulana tezeği yer. Ağa iner, maraba sahip olduğu arabaya biner. Ağa çok bozuktur. Durduk yerde en güzel atını, en güzel arabasını marabaya kaptırmıştır. Maraba da bozuktur. Durduk yerde tezeği yemiştir. Ağanın daha güzel atlar alacak parası, daha güzel arabalar alacak imkánı vardır. üstelik ne ata, ne de arabaya bakacak parası vardır. Dönüş yolunda gördükleri tezek, her ikisinin de beklediği andır aslında.
Maraba, ağadan intikam almak için ‘‘ağa, ağa’’ der, ‘‘sen şu tezeği ye, at ve arabayı geri al’’.
Ağanın beklediği de böyle bir fırsattır. O da oturur tezeği yer. Arabaya kurulur, atı kamçılar.
Köye girerlerken maraba, ağaya seslenir, ‘‘köyden çıkarken araba senin, at senindi. Yürüyen de bendim. Köye giriyoruz. At senin araba senin. Yüreyen yine ben. Ağam iyi de biz bu boku niye yedik?
o kadar işlem bide komisyon ödedik
neyse son işlemle komisyonlar çıktı poz kalmadı.
Bugün deprem işi askıya alındı gibi. Meral piyasanın tadını da bozdu.
Aylardır ceket koysalar seçilir diyorum, ama kk aday olacak berbat edecekler dedim. :)
Tayyip cumhurbaşkanlığı başkanlık sisteminde 2 kere diye açıkladı idi durumu.Yani Tayyip ilk kez seçildi şimdi 2. kere aday olabiliyor yani.Daha evvelkinde de cumhurbaşkanı ismi sizi yanıltıyor herhalde.O sistem parlementer sistem idi.Bu 2 kere kuralı yeni sistem için geçerli bir kural ve hali ile yeni sisteme geçildikten sonra geçerli.
Buradaki insanlar bence siyasetçilerden daha akıllı, sadece hile yapmayı bilmiyorlar. O işi bilenin de burada olması zor.
helal olsun ziraat, sildi süpürdü shortçuyu
hadi artık aslan parçası, seans sonu süpür şunları deliğe,
sık kafasına, kitle tavana, hadii yürüüü
Şimdi anladım...KK neden ,''her parti eşittir..Oy oranına bakmadan eşitiz'',demesini...ESKİ KURT...:)
SPOT da Ziraat Yatırım alışa devam ediyor,
https://i.hizliresim.com/rpeyn8l.PNG
Ziraat resmen yardırıyor, tüm vadeli toplasan 1 miilyar dolar değil. Spot alım satım yapanın parası belli. Yüklü satım yapanlara maliye gidip inceleme başlatır zaten. 2 yıl önceki olaya şimdi SPK ceza kesiyor.
Aracı kuruma ödünç teminat verdim, onlar satmış filan yemezler bence.
KK nın niyeti Tayyar ı bir daha seçtirip, siyasetten öyle ayrılmaktı... Meral bacım KK yı erken emekliliğe yolladı EYT ile :)
Öyle bir algı yaratıldı ki sanki anketlerde Kılıçdaroğlu Erdoğan'ın gerisinde Mansur Yavaş da uçmuş kaçmış.
Başkanlık Kılıçdaroğlu'nun hakkıdır; masayı o kurdu, en büyük muhalefet partisinin başkanı, İmamoğlu'nu da Yavaş'ı da o parlatıp getirdi.
Başkanlık görevi için de en uygun aday Kılıçdaroğlu; devlet geleneği olan dürüst bir adam, iyi bir lider. CHP'yi yöneten Türkiye'yi daha kolay yönetir. Sonraki seçimde İmamoğlu devlet yönetmeye hazır olacaktır. Mansur Yavaş'ın devlet yönetebileceğinden emin değilim, fazla görev adamı, belediye başkanlığı onun için daha uygun bir görev.
Anketlerde Kılıçdaroğlu'nun daha az oy almasının nedeni tepki. Tek aday Kılıçdaroğlu olduğunda (başka seçenek kalmadığında) seçmen oy verecektir.
ziraat alıyor ama geri alım açıklayanlarda aynı anda alıyorlar kendi şirketlerini
Seçim hemen .Ramazan'dan sonra. İktidarda menkıbe bol, vatandaş etklieniyor.
Başkanımız Ali Y. Koç Gündeme Dair Açıklamalarda Bulunuyor / CANLI
https://www.youtube.com/watch?v=MGKm7sWinws
dohol biraz kötü etkilendi gibin.
boşkuş aklında olsun, seçim sonrası fırsat verirse, bulursan, yapıştıranbilürsün mü?
çok adaylı (İnce, KK, Akşener'in adayı, RTE) seçimde RTE ilk turda seçimi alabilir. Süreç çıkmaza girdi gibi muhalefet açısından.
Habertürk u izliyorum. Sözde gazeteci bunlar. Fanatik olmuşlar. Objektif durum degerlendirmesi yok.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seçim tarihi konusunda şüphesi olan kalmamıştır heralde.