Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlunun bir basın açıklaması ile aday olmayacağız açıklamasını yapmasını bugün bekliyorum.
Cevap hakları doğdu.
Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlunun bir basın açıklaması ile aday olmayacağız açıklamasını yapmasını bugün bekliyorum.
Cevap hakları doğdu.
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Longçuları patlattılar. Şortçu olan palalar 5600-5700 arasında kapattı. Şimdi sıra Longçu teb ve elemanlarında ortalamadan 200 puan üstten kapatacağını düşünüyorum.
Aslında şortçu ve long olanlar kendileriydi. 6000 bini gösterdiğinde şortçuları patlattılar. Şimdi ise longçuları.
2 ay var neredeyse.
Ama ben 4500 tl mi aldım.
Kılıçdaroğlu tipik TEK adam. partideki tüm demokrasiyi katledip sadece kendisi kaldı. Tayyip Erdoğan a kızıp aynısını kendi partisinde yaptı. şeçilirse şayet Ilımlı İslam TEK adamı yerine SOL tek adamı gelecek.
Bu siyaset sürekli gezip tozma gerektiriyor, kafası çalışan masa başı adamlarının şansı sıfır. Bir bakan sürekli kitap okuyordu, RTE şutladı sen evde kitabını oku dedi.
Eskiden padişah saraydan dışarı çıkmıyormuş, o sistemler de artık zor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
yeni bir aday açıklanır....
Pay vadelilerde öyle makaslar varki sanki Martın son haftasındayız. Açık yapamayan shorta abandı heralde, pala bunları öpmeli...
Foruma meclis karar vermedikçe reis aday olamaz ı anlatamadık gitti.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yer İmleri