bilmiyorum ....mos a bak...
Printable View
bilançoda dümen olduğunu hep düşündüğüm için malesef satamıyorum....kötü bilanço beklerken bir anda ters köşe yapma şansı çok yüksek....ters köşe olursakta trene bakar gibi bakarız.....inanmıyorum zarar yazdıklarına o yüzden bekliyorum....kalem oynattıklarını düşünüyorum.....yine ya düşük kar yada zarar muhtemel benim beklentim bu yönde....ama diyorum ya bir kaleme bakıyor iş...
Ortak aşağıdaki açıklamayı 15.01.2018 de yani yılı kapatıp üzerinden 15 gün geçtikten sonra aşağı yukarı bilançonun nasıl geleceğini bilerek İbrahim Yumaklı yapıyor.
Eğer bunları bile bile 2017 de zarar açıklarlarsa İbrahim Yumaklı'ya manipülasyon yapmaktan dava açmak gerekir.
İbrahim Yumaklı'nın 5,50 den attığı kazığı da unutmamak gerekiyor.
"2017 aynı zamanda yine şirket tarihinin en fazla günlük üretim ve sevkiyat rekorlarının kırıldığı bir yıl oldu. Tüm bunlar elbette bilanço performansımıza yansıyacaktır" dedi.
yönetime sıfır güvenim var....imkanım olsa çıkacağım ama çıkamıyorum malesef.....bir daha bu tip şirket hisselerine para yatırmam...yatırsam da spekülatif hisselere yatırdığım para kadar olur....güvenim kalmadı artık...şirket kurumsal dedik ama kıyısından bile geçmiyor resmen ahbap çavuş ilişkisi var şirkette...