Sayfa 168/928 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku
    Ortak Potash firması neden 29 Aralıktan itibaren işlem görmüyor.. Grafikte market closed yazıyor..
    bilmiyorum ....mos a bak...

2.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    ortak şirket yönetiminin borsada hissenin işlem yaptığından hic haberi yok gibi. Yunanlının da umrunda, bir iki grupla oda eskiler gibi anlaştı , yüzde rüşveti ni aldı iki defa çıktı konuştu ve birilerine mali sattırdı , yumaklı kendi açısından bu şirkette büyük paralar vurdu ,

Kovsalarda umursamaz cunki köşeyi dönüyor gelen.

Kendini sana bana gore ispat edemedi, git birde yumaklinin keyfine bak, adam trilyon kazandı buradan vurgunla, bunu yazıyorum ya birazdan bu yazımı silerler vede beni engelletirler, cunki bu formda iyice şaşırdı, doğru söyleyince yasakliyorlar.
    % 100 haklısın ortak bizim allaha havale etmeden başka şansımız yok....hakkımızı yiyen yediren kim varsa zehir zıkkım olsun hem bu dünyada hem öbür dünyada....

3. bilançoda dümen olduğunu hep düşündüğüm için malesef satamıyorum....kötü bilanço beklerken bir anda ters köşe yapma şansı çok yüksek....ters köşe olursakta trene bakar gibi bakarız.....inanmıyorum zarar yazdıklarına o yüzden bekliyorum....kalem oynattıklarını düşünüyorum.....yine ya düşük kar yada zarar muhtemel benim beklentim bu yönde....ama diyorum ya bir kaleme bakıyor iş...

4.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    bilançoda dümen olduğunu hep düşündüğüm için malesef satamıyorum....kötü bilanço beklerken bir anda ters köşe yapma şansı çok yüksek....ters köşe olursakta trene bakar gibi bakarız.....inanmıyorum zarar yazdıklarına o yüzden bekliyorum....kalem oynattıklarını düşünüyorum.....yine ya düşük kar yada zarar muhtemel benim beklentim bu yönde....ama diyorum ya bir kaleme bakıyor iş...
    Mesela THY.. Değil mi sevgili xxtrader.. 2016 da 9 aylık daki bütün zararı, nasıl olduysa son çeyrekte kapatıverdi... Olur mu bunda da sihirbazlık sence..?
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

5.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    bilançoda dümen olduğunu hep düşündüğüm için malesef satamıyorum....kötü bilanço beklerken bir anda ters köşe yapma şansı çok yüksek....ters köşe olursakta trene bakar gibi bakarız.....inanmıyorum zarar yazdıklarına o yüzden bekliyorum....kalem oynattıklarını düşünüyorum.....yine ya düşük kar yada zarar muhtemel benim beklentim bu yönde....ama diyorum ya bir kaleme bakıyor iş...
    Ortak aşağıdaki açıklamayı 15.01.2018 de yani yılı kapatıp üzerinden 15 gün geçtikten sonra aşağı yukarı bilançonun nasıl geleceğini bilerek İbrahim Yumaklı yapıyor.
    Eğer bunları bile bile 2017 de zarar açıklarlarsa İbrahim Yumaklı'ya manipülasyon yapmaktan dava açmak gerekir.
    İbrahim Yumaklı'nın 5,50 den attığı kazığı da unutmamak gerekiyor.

"2017 aynı zamanda yine şirket tarihinin en fazla günlük üretim ve sevkiyat rekorlarının kırıldığı bir yıl oldu. Tüm bunlar elbette bilanço performansımıza yansıyacaktır" dedi.

6.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku
    Gün boyunca kuyruğu dik tutuyor görüntüsü seans sonunda basıyor aşağı adi oyuncu...

bugun de sağlam duruyor..
    hatta 4.50.ye kadar çizerken iyi hava bastı..

7.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Ortak aşağıdaki açıklamayı 15.01.2018 de yani yılı kapatıp üzerinden 15 gün geçtikten sonra aşağı yukarı bilançonun nasıl geleceğini bilerek İbrahim Yumaklı yapıyor.
    Eğer bunları bile bile 2017 de zarar açıklarlarsa İbrahim Yumaklı'ya manipülasyon yapmaktan dava açmak gerekir.
    İbrahim Yumaklı'nın 5,50 den attığı kazığı da unutmamak gerekiyor.

"2017 aynı zamanda yine şirket tarihinin en fazla günlük üretim ve sevkiyat rekorlarının kırıldığı bir yıl oldu. Tüm bunlar elbette bilanço performansımıza yansıyacaktır" dedi.
    Son çeyrek biraz da olsa umutluyum ben.. Belki ahım şahım bir kar gelmese de ileriye dönük biraz umut verecek gibi olabilir.. 2016 12 aylığın eksi tarafını artıya çevirebilirse bile iyidir..
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

8.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Mesela THY.. Değil mi sevgili xxtrader.. 2016 da 9 aylık daki bütün zararı, nasıl olduysa son çeyrekte kapatıverdi... Olur mu bunda da sihirbazlık sence..?
    yönetime sıfır güvenim var....imkanım olsa çıkacağım ama çıkamıyorum malesef.....bir daha bu tip şirket hisselerine para yatırmam...yatırsam da spekülatif hisselere yatırdığım para kadar olur....güvenim kalmadı artık...şirket kurumsal dedik ama kıyısından bile geçmiyor resmen ahbap çavuş ilişkisi var şirkette...

Sayfa 168/928 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •