valla bende borsaistanbula sordum :) defaten ıkı yıl kar etme şartı var dedıler . atıf yaptıkları yer de kotasyon 8. maddenın b bendı o kadar açık ve net ki :)
Bağımsız denetimden geçmiş yıllık finansal
tablolarında dönem kârı olması 2 yıl yazıyor
Printable View
frenı patlamış kamyon gibi gidiyor :) hılmı bey satışları ile tahtayı bozdu . buna şimdı lanet olsuncular yeter artık kol kesıyoruz dıyen tafyfa eklenıyor . tek yol
üst pazar veya bedelsız hıkayesı
yatırm yapma ıhtımlaı düşük . ortaklık yabancı zaten ıhtımal dışı :)
ama arsaları ve fabrıka arazılerı değerlemeye tabı tutması farklılık yaratır . 72 bın metre2 arazı bılancoda 3 milyon tl olarak gösüküyor . şaka gıbı diğer arsaları saymıyoruz bıl . balıkesır havalımanı yanında da arsaları var .
bilanço da ise 2024 de kayp yıl ama 2025 de em bıtecegı için tekrar eskısı gıbı 100 milyon üzeri karları gorecegız
Bu ne vicdan çoluk çocuk okutuyoruz perişan olduk Allah yardımcımız olsun merhamet merhamet
1,110 adet serbeste verılme durumu . şirket malı müşavir ve kımya muhendısı ilanına çıktı . şirkette çalışma beyaz yakalıların hepsı değişti nerdeyse .
hisse iner -çıkar bişey dediğmiz yok ama buna neden olan durum pöip işlem esasları . üst pazar şartları varken yapılmadı . bunun iki sorumlusu var . borsaistanbul ve sumas yonetımı
borsasıtanbul sayfasında iletişim bolumu var . orda bunu dıle getırın . ben sureklı yapıyorum . :) pöip kapatın veya değiştirn dıye