Sayfa 167/173 İlkİlk ... 67117157165166167168169 ... SonSon
Arama sonucu : 1377 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: SUMAS-Sumaş Suni Tahta ve Mobilya Sanayi A.Ş

1. Bu arada geçen hafta ki telefon konuşmamda ana pazar şartlarını sağlayıp sağlamadığımızı sordum sağladıklarını belirttiler bilançonun negatif gelmesi buna engel değil mi dedem hayır öyle bir şey yok dedi..

2.  Alıntı Originally Posted by uzun vade Yazıyı Oku
    Bu arada geçen hafta ki telefon konuşmamda ana pazar şartlarını sağlayıp sağlamadığımızı sordum sağladıklarını belirttiler bilançonun negatif gelmesi buna engel değil mi dedem hayır öyle bir şey yok dedi..
    kotasyon 8 maddesine göre ıkı yıl kar etmem şartı var .

3.  Alıntı Originally Posted by uzun vade Yazıyı Oku
    2020 yılının ortalarından beri bu hissedeyim.. Sumas ile ilgili o kadar çok hipotez ortaya atabiliriz ki.. Tamamen kapalı kutu gibi.Belli beklentilerim var onlarda bozulma olmadığı sürece beklemeye devam edeceğim.. Şaun için ekşioğulları soru işareti.. neden geldiler. Yönetim kurulu nerdeyse tamamı avukat oldu.. Neden? Oktay barlass soru işareti? Kimdir neden bu şirkette? Şirket son dönemde görüntüsünü değiştirmeye başladı. Web site yenileme dron ile şirket tanıtımı için çekim yapma?? Genel kurulda ibrahim haselçin neden oradaydı??Hilmi beyin 2021 yılında ki satışını çok iyi hatırlıyorum. ilk satış 5k kadar 90 tl lerden. Hisse buna rağmen yükselişine devam edince 112 tl de 125k satış koydu. Amaç burda yükselişi durdurmak olarak düşünelebilir . şuan ki satışlar çok daha farklı yükselişi durdurmak isteseydi zirveden aynı şekilde satış koyalirdi. fakat onu yapmadı.
    oktay barlas ve emıne mırascı ortaklardır . aıleden kalan sumasın su an sahıplerı . ıbrahım haselcın nedne geldı bılemıyorum . belkı kurulda arıza cıkar dıye ekşilerın hıssesı yok emıne ve sabit bır olsaydı şirket el değiştiridi keşke yıne aynısını yapsa tek seferde kaln 64 bın lotu yazsa da alınsa .

4. bu arada buyuk ıhtımal ılhan bey ıle gorsutunuz 2023 yıllık bılanco em den etkılenır mı dedıgmizde sorun yok demışti .

sorun yok demesi -76 mılyon tl zarar . 2024/6 da farklı olmayacaktır zaten . em devam edıyor sonuçta . yapılmayan yatırımlar ve dusuk tutulan temettuler nedneıyle parasal zara oluşuyor . şirkete halen özkaynak yüksek . onemlı olan em de maddı duran varlık yukske olmasıydı kabaca tabı .
    sumas yıllardır ne ıle ovundu borçsuz yonetıyoruz al sana sonuç em de zarar . sadece sumas da mı tüm şirketlerde aynı durum . vatandasın gordugunu becerıksız sırketler goremedı . vatnadas tl ıle ne bulduysa aldı . ama sırketler para olarak beklettıler varlıklarını .

5.  Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    oktay barlas ve emıne mırascı ortaklardır . aıleden kalan sumasın su an sahıplerı . ıbrahım haselcın nedne geldı bılemıyorum . belkı kurulda arıza cıkar dıye ekşilerın hıssesı yok emıne ve sabit bır olsaydı şirket el değiştiridi keşke yıne aynısını yapsa tek seferde kaln 64 bın lotu yazsa da alınsa .
    Emine hanım evet mirscı babadan kalma fakat oktay barlass oyle değil diye biliyorum hattta 2018 yılında ayşe füsun barlass ali ciğerden 100k hisse alıyor. oktay barlass ta bildiğim kadarı ile hisse yok ancak çok uzun zamandır şirketin yönetim kurulunda olan bir borsaya girmeden önce de var.

6.  Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    bu arada buyuk ıhtımal ılhan bey ıle gorsutunuz 2023 yıllık bılanco em den etkılenır mı dedıgmizde sorun yok demışti .

sorun yok demesi -76 mılyon tl zarar . 2024/6 da farklı olmayacaktır zaten . em devam edıyor sonuçta . yapılmayan yatırımlar ve dusuk tutulan temettuler nedneıyle parasal zara oluşuyor . şirkete halen özkaynak yüksek . onemlı olan em de maddı duran varlık yukske olmasıydı kabaca tabı .
    sumas yıllardır ne ıle ovundu borçsuz yonetıyoruz al sana sonuç em de zarar . sadece sumas da mı tüm şirketlerde aynı durum . vatandasın gordugunu becerıksız sırketler goremedı . vatnadas tl ıle ne bulduysa aldı . ama sırketler para olarak beklettıler varlıklarını .
    evet ilhan bey ile görüştüm. dönem dönem görüşmelerim oluyor. bazı konularda söylediği tam tersi çıkabiliyor bunu bir kaç defa yaşadım fakat bu konu da üstüne basarak iki kere sordum öyle bir durum yok dedi..

7. https://youtu.be/kQ9EYA7fsWw?feature=shared

Sumas fabrika durone ile çekilmiş. İki ay önce çeken kişi youtube ta paylaşmış. sumas tan beklenmeyen hareketler

8.  Alıntı Originally Posted by uzun vade Yazıyı Oku
    https://youtu.be/kQ9EYA7fsWw?feature=shared

Sumas fabrika durone ile çekilmiş. İki ay önce çeken kişi youtube ta paylaşmış. sumas tan beklenmeyen hareketler
    ilginç . nedne bu çalışma yaptırlmış kı ? hadı yaptırdın neden kullanmadın site içeriğinde ?

Sayfa 167/173 İlkİlk ... 67117157165166167168169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •