Bu arada geçen hafta ki telefon konuşmamda ana pazar şartlarını sağlayıp sağlamadığımızı sordum sağladıklarını belirttiler bilançonun negatif gelmesi buna engel değil mi dedem hayır öyle bir şey yok dedi..
Bu arada geçen hafta ki telefon konuşmamda ana pazar şartlarını sağlayıp sağlamadığımızı sordum sağladıklarını belirttiler bilançonun negatif gelmesi buna engel değil mi dedem hayır öyle bir şey yok dedi..
oktay barlas ve emıne mırascı ortaklardır . aıleden kalan sumasın su an sahıplerı . ıbrahım haselcın nedne geldı bılemıyorum . belkı kurulda arıza cıkar dıyeekşilerın hıssesı yok emıne ve sabit bır olsaydı şirket el değiştiridi
keşke yıne aynısını yapsa tek seferde kaln 64 bın lotu yazsa da alınsa .
bu arada buyuk ıhtımal ılhan bey ıle gorsutunuz2023 yıllık bılanco em den etkılenır mı dedıgmizde sorun yok demışti .
sorun yok demesi -76 mılyon tl zarar . 2024/6 da farklı olmayacaktır zaten . em devam edıyor sonuçta . yapılmayan yatırımlar ve dusuk tutulan temettuler nedneıyle parasal zara oluşuyor . şirkete halen özkaynak yüksek . onemlı olan em de maddı duran varlık yukske olmasıydı kabaca tabı .
sumas yıllardır ne ıle ovundu borçsuz yonetıyoruzal sana sonuç em de zarar . sadece sumas da mı tüm şirketlerde aynı durum . vatandasın gordugunu becerıksız sırketler goremedı . vatnadas tl ıle ne bulduysa aldı . ama sırketler para olarak beklettıler varlıklarını .
Emine hanım evet mirscı babadan kalma fakat oktay barlass oyle değil diye biliyorum hattta 2018 yılında ayşe füsun barlass ali ciğerden 100k hisse alıyor. oktay barlass ta bildiğim kadarı ile hisse yok ancak çok uzun zamandır şirketin yönetim kurulunda olan bir borsaya girmeden önce de var.
https://youtu.be/kQ9EYA7fsWw?feature=shared
Sumas fabrika durone ile çekilmiş. İki ay önce çeken kişi youtube ta paylaşmış. sumas tan beklenmeyen hareketler![]()
Yer İmleri