...............................
Printable View
...............................
Merhabalar Sevgili ortaklar, bu kagit tabii ki gidecek rahat olun... Ama her gun yarin gidecek diye beklemeniz sizi ve psikoljinizi bir hayli yoracaktir diye dusunuyorum nacizane... Nereden mi biliyorum?.. Kendimden tabii ki... Ben, 12 aylik bilanco, temettu, genel kyrul beklentisi derken ocaktan itibaren heyecanli ve hareketli gunler yasayacagimiz kanaatindeyim...Bu kagidin kislari diger mevsimlerine gore gayet iyidir, inanin... Simdilerde ise bitaz motoru sogutma derdinde olacaktir ki bu donemde bile2.2xlerin altina inmemesini anlamli buluyorum ( hodri meydan indirsin bakalim ilmek ilmek isleyerek topladigi lotlari kapiverirler elinden)...O zamana kadar da 3 ileri 1 geriyle yukselen zirveleri grafige yerlestirebiliriz, umuyorum ki... Aksama dogru cok az islem olan sakin gunlerinde kademeleri supurmesini ya da sabah acilistan sonra kademeleri supurerek kendi alislarina vere vere cekilmeyi pek sever bu zalım...Umarim sizlerin gonlunden gecen olur, alir gotururler ve zevkle seyrederiz biz de arkasindan...Ama kendi adima pek sanmiyorum...Hele hele de 1 avro olacagina inaniyorsaniz benim gibi, sindire sindire gitmesi inanin bana daha saglikli olacaktir...Selamlar, saygilar, bol kazanclar...
Yatirim tavsiyesi degildir...
Ben 2,15 te bekliyorum.bakalım verebilecekler mi? Kademeler iyice sığılaştı. Bu hissede yatırım psikolojisi güçlü olanlar kazanacak.tekniğe bakanlar bir noktada malını kaptıracak. Işte o zaman ralli zamanı gelmiş demektir.bol kazançlar.
Yatırım tavsiyesi değildir...
Iyice sığlaştı. Mal almaya da satmaya da imkan yok. Gelirse diye asagiları doldurmuş. Kontrol bütünüyle tahta yapıcı da görünse de herkes elindeki malın değerini biliyor. Ytd
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1577581001.jpg
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Surekli paslaşiyorlar
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mal bekliyorlar belkide, ama zor biraz. Mesela kendi adıma düşse biraz daha alırım. Tavsiye olmasın katiyen. Ama bu şartlarda zor, millet malının değerini biliyor çünkü. Gelmeyen malın olası üst harekette kafalarına gelme ihtimali güçlü o durumda daha yukarı çekmek zorunda yoksa zarar yazar. Bunlar uyatarak mal çaktılar hep, hedefi belirlemek önemli. Ytd
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.