Sayfa 157/948 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Ben, kısa süre içinde topuklayacağını ve herkesin ardından bakıp kalacağını düşünüyorum naçizane. Isınma turları atıyor şu an.
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

2.  Alıntı Originally Posted by Mausolos Yazıyı Oku
    Ben, kısa süre içinde topuklayacağını ve herkesin ardından bakıp kalacağını düşünüyorum naçizane. Isınma turları atıyor şu an.
    Namı diğer bıktırma turları. Haftaya kopabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dur, nereye böyle apar topar Silvr? Daha tam toplayamadık bile!
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

4. Sormayın Sayın Mausolos, Porfoyun onda birinde yakalandık. Planlarımızın büyük bölümü tutmadı... Güya görece daha sakin olan yıl sonuna kadar toplayacaktık, on iki ay beklentili... 2.26'dan verdiğimiz ksımını bari yerine koyabilseydik, iyiydi ya neyse... Çok şükür tabii ki... 1.27 ortalama ile 0.8xlerde süründüğümüzü de bilirim, hem de aylarca. Bir türlü 0,90 olmuyordu ki satalım... Umarım diğer dostların keyfi yerindedir ve daha sakin kalarak benden daha akıllıca seçim yapmışlardır... Kulakları çınlasın Mr. Joker'in kar hesabından gidersek, 9 aylık baz alındığında 2,80'i görüyorum (en basit haliyle), sanırım oraları için de fazla bekletmez (böyle giderse tabii)... Yine de söz konusu olan Silver tahtası ise extra dikkatli olmak gerekir... Gün içinde bile % 5 git gel de bunun en güzel kanıtlarından sanırım... Selamlar, bol kazançlar... Yatırım tavsiyesi değildir.

5. 3 treni kalkmıştır bence. Gün içi git gellerle sürecek yolculuk. Al sat karlı olabilir ancak değmez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Tesekkurler Sayin Antiseptik... Genel takas paylasabilecek ortagimiz var midir? Ustadim Bu Gedik, olagan supheliler arasinda miydi, animsiyor musunuz? Bl kazanclar, iyi hafta sonlari...

Sayfa 157/948 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •