Aynrn bol sans hepimize sessizlik olsun ne olcaksa olur...ytd
Printable View
Aynrn bol sans hepimize sessizlik olsun ne olcaksa olur...ytd
tabi brüt takas ile alakası yok düşmesinin. zaten 4 taban gördü sonra brüt takas geldi. 5 ay önceki hareketindemi brüt takas vardı o zamanda vurdular küçük yatırımcıya. bildiğin göstere göstere soygun. ama şu hissenin hareketlerini tahmin edip yatırım yapan adam var mı ? eğer var ise deli para kazandırmıştır. diğer türlü küçük yatırımcı para kazanmayı bırak olan parasını kurtarma peşinde. ky hareketleri görüp atlar bence boşuna dememişler Bin nasihatten bir musibet yeğdir
Sn muzo ben galibi cozdum herkes gibi ama vakfne girdigimde galip oldugunu bilsem girmezdim. İsterse yuzde 1m kazandirsin...ama mecbur bulastik ona hirs yaptım giriyorum. Simdi pkart mi ne iki gundur ciziyor. Yarın yine ky ceker. Sonra soluksuz 4 taban... Hep ayni. Bu hisse spekulatif de olsa zarar cikartiriz mi dedim hevesimiz kursakta kalcsk gibi baksana :(
Dum forumlarda pazarlamanin etkisi olsa gerek eksi 5. Mk. Battik bi daha 4 üstü hayal ytd
Olmaz bundan ky nin gardini aldigini bildiklerinden 1 hafta onceden bastilar lanet olsun 4 ustu olmadan yedi bitridi
Açık söyleyeyim, bu bedelsiz yanlış anlaşılmasından önce genel kurula girerken 3.30 civarında gireceğini hesap ediyordum. Biraz heyecan yaptırmış oldular.
Hep kisacilar al satcilar kazanir kumar hissesinde. Al iste battik