Sayfa 167/429 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon
Arama sonucu : 3425 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

1.  Alıntı Originally Posted by Iron-i Yazıyı Oku
    http://bigpara.hurriyet.com.tr/haber...rim_ID1422371/

12. satırı okuyun. Genel kurul kararı.
    Tamam. Genel Kurul'a katılmak için en geç pay sahibi olma tarihi...
    Yanlış anlamışım.
    Bedelli ya da bedelsize katılmak için son tarih diye anlamıştım..
    Teşekkürler sayın iron-i.
    işte yüzyılın teknik yorumu bu: "cuma günü papazı salarlarsa endeks 105-107 bine garan ve halk 9-10 aralığına gider."

2.  Alıntı Originally Posted by val Yazıyı Oku
    Tamam. Genel Kurul'a katılmak için en geç pay sahibi olma tarihi...
    Yanlış anlamışım.
    Bedelli ya da bedelsize katılmak için son tarih diye anlamıştım..
    Teşekkürler sayın iron-i.
    Vallahi Allah senden razı olsun. Burda bir arkadaş son pay sahibi olma tarihi falan deyince bende öyle okudum..tüh.. ulan boşyere çırpınıyoruz bugün bu iş bitsin diye, zaten mantıksız gelmişti.

3.  Alıntı Originally Posted by Iron-i Yazıyı Oku
    Vallahi Allah senden razı olsun. Burda bir arkadaş son pay sahibi olma tarihi falan deyince bende öyle okudum..tüh.. ulan boşyere çırpınıyoruz bugün bu iş bitsin diye, zaten mantıksız gelmişti.
    valla kusura bakmayın bende mynet de birisi yazmıştı o yazıya göre buraya yazmıştım. kendim borsadan çok iyi anlamıyorum o yazıyı okuduğumda bende pay sahibi olma son gün olarak anladım. 8 aydır bu kağıttayım ilk kez dün artacak tavan olacak dedim nedeni de son günlerdeki hareketlerini görerek yaptım. daha öncesinde hiç artacak diye bir yazım yok umutsuzca bekliyordum. ben thy hissesi tavan olacak desem millet gidip thy hissesimi alacak ? chaylak senin psikolojin bozulduysa 3 aydır bekliyorsun ben 8 aydır bekliyorum

4.  Alıntı Originally Posted by muzo Yazıyı Oku
    valla kusura bakmayın bende mynet de birisi yazmıştı o yazıya göre buraya yazmıştım. kendim borsadan çok iyi anlamıyorum o yazıyı okuduğumda bende pay sahibi olma son gün olarak anladım. 8 aydır bu kağıttayım ilk kez dün artacak tavan olacak dedim nedeni de son günlerdeki hareketlerini görerek yaptım. daha öncesinde hiç artacak diye bir yazım yok umutsuzca bekliyordum. ben thy hissesi tavan olacak desem millet gidip thy hissesimi alacak ? chaylak senin psikolojin bozulduysa 3 aydır bekliyorsun ben 8 aydır bekliyorum
    Arkadaş zincirleme kaza olmuş

5. aynen zincirleme oldu normalde genel kurulda oylanır verilip verilmeyeceği ve sonrada pay sahibi olmak için son tarih verilir. bunda mayısta olacaktı genel kurul sonra pay sahiplerinin itirazı ile hazırana ertelenmişti. mynet te yorum yazanın kurbanı olduk. şuan kağıt zaten toparladı tekrar. hep uyarmışımdır bu hisse %100 riskli dikkatli olun diye bir anda 5 gün taban yapar kaçmaya fırsatınız olmaz diye en az 15 kere uyarmışımdır. 2 gün önce bir arkadaş bu kadar sabredip satmıştı bende ona bu kadar sabrettin keşke az daha sabretseydin yarın tavan olacak dedim. daha fazla kar edebilsin diye. kendi kişisel görüşüm yatırım tavsiyesi değil tavan olacak açıklaması

6. Sn kilecibulent para kaybi yok mudur? Rheag aldim 6-7 sene once 5.7 ten su an hisse kac biliyo musun? O zaman da her hisse tarihi zirvesini gorecektir deniyodu etkilendik. Yani bence de alanlar algi yapmadan sessizce dursa belki zararimizi kismen karsiliycaz. Yanu tavan olacak denince olmuyo gerek yok kanimca. Ytd

7. Bol sans muzo. Sadece sen degil ya butun her yerde ky akimi var tavan muhabbetleri. Genelde nerde cokluk... Oluyo ya.d bu ksdar yaklasmisken spekulatif de olsa yasaktan cikmasiyla nefes aliriz umidimi tasimak istiyoeum. Degilse hisse internet yasagi olmadan da yuzde 60 _70 dustu yani int yasagi pek de alakali degil ama spekulatif ele verme icin bir bahane. Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by chaylak Yazıyı Oku
    Bol sans muzo. Sadece sen degil ya butun her yerde ky akimi var tavan muhabbetleri. Genelde nerde cokluk... Oluyo ya.d bu ksdar yaklasmisken spekulatif de olsa yasaktan cikmasiyla nefes aliriz umidimi tasimak istiyoeum. Degilse hisse internet yasagi olmadan da yuzde 60 _70 dustu yani int yasagi pek de alakali degil ama spekulatif ele verme icin bir bahane. Ytd
    Arkadaş hakikaten yazmamak yorum yapmamak lazım. Biribirinize soruları özelden sorabilirsiniz. Bu son toplu yanlış anlama-anlaşılma muhabbeti umarım kimseyi teşvik etmemiştir. Tavan dememizin sebebi bugün bedelsize katılımın son günü sanmamızdı, hakkı olan hakkını helal etsin.

Sayfa 167/429 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •