Originally Posted by
ibagatir
Sn cool dikkatimi çektide sen çıktıktan sonra hisse iyi gittiği zamanlarda birşey yazmıyorsunda kötü gittiği millet panik yapınca hemen birşey yazıyorsun , elinde bir belge vb birşey varmı onu paylaş bence yok duydum yok şu yok bu , egeen de de bu herif işlem yaparken de aynı şeyler söyleniyordu , enver bir speğin malını almış vs.. o enver 33 ten malı aldı 99 tan sattı , kötü bilançoymuş tekrar söylüyorum cool bilanço analizin zayıf ha takas tablosuna baka baka ezberlemişsin tabloyu buna bir marifet de gerekmiyor aslında ha bizde biliyoruz bu herif iş ve vakıftan işlem yapıyor 😂ama bunlar tek kişi olmuyor kim bilir kaç kişi işlem yapıyorlar , mal boşaltmaymış , yahu be kardeşin 4 lü fk dan bahsediyoruz ya bu adamın işlem yaptığı operasyon yaptığı denizbank tahtasından bahsetmiyoruz 20 fk lı , bu hisse temettü hissesi 1 tl temettü versin isterse senin daha önceden dediğin gibi hisse fiyatı nominal değer altına düşsün ( ha bu ara klimasan fiyatı 17 tl ha 😂😂), bunu cool yapmaması lazım diyorum ama emin olamıyorum senin niyetinden cool , bunun maliyeti 16 , 50 diye sen basbas bağırıyordun burda sonra bir speğin malını almış diye duydum , şimdi bir adım ileri gidiyorsun bunu bilanço gelmeden önce duydum diyosun , sen ne diyosun cool ???? Bunlar sana yakışmıyor , enverin mal aldığını söylediğin spek gerizekalımışmışta hisseleri toplamış ta 16,50 den kendi satamamış yani okyonustan geçmiş dereden geçmeye korkmuş mu 😂