Sn Sekiz
Benim tahminim min23-max25 tl olacağı yönünde
Asıl beklentim 2020 mayıs genel kurul sonrası
50-75 tl olması
Tabiki tahmin ve beklentim bir çok kanaldan bilgi yyüzyüze sohbet ile oluşan kanaatimdir
Sizlerin yatırım kararlarını etkilemesin
Sn Sekiz
Benim tahminim min23-max25 tl olacağı yönünde
Asıl beklentim 2020 mayıs genel kurul sonrası
50-75 tl olması
Tabiki tahmin ve beklentim bir çok kanaldan bilgi yyüzyüze sohbet ile oluşan kanaatimdir
Sizlerin yatırım kararlarını etkilemesin
Yapıkredi, Ziraat ve TEB (yerli) 1 milyonu geçiyorlardır sanırım. 9.x'lerden 100bin aldı, 10'dan 135bin TEB'in (yabancı) son malını aldı, 11.xx'lere kadar piyasadan gelenleri aldı, tahminimce piyasadan gelebilecekler bitince tavana vurdurup toplu malı aldı. Tavandan ATA da malı verdi Enver'e ondan emin değilim aynı adam mı, başka yatırımcı mı. Maliyetinin 12'yi geçeceğini sanmıyorum.
Hazır ekran şifresi bulmuşken bunu da koyayım, bendeki sistemin son durumu. Hareketler sert olunca dibini tepesini bulamıyor haliyle...
Bu herif tahtada adam çarpıyor gibi duruyor. Mal boşaltım için bugün afyonda olan gibi bir şeyler olmalı.
İki defa sattığımın altına gelmişti geri alsam 4,85 maliyetim olacaktı, Enver'i inek misali sağmak lazımdı aslında ya neyse gemileri yaktık bir kere.![]()
Belki a1 cap. ı gördükten sonra kafasına vurmuştur. Artık dediğim gibi ya herro ya merro
Ben size tekrar söylemek istiyorum sayın Cool portföyünüzün bir kısmını borsada değerlendirmeyi düşünün
Asels ve golts güzel duruyor 1 sene için en azından+ belki zoren eklenebilir.Yılbaşına yakın zamanlarda bildiğiniz üzere yabancı satışı geliyor bist'e
Ondan sonrasında değerlendirmenizi isterim borsanın gideceğine inancım büyük ve sizin faydalanmanızı isterim.
Bana çok fazla katkınız olduTavsiye değil sadece değerlendirmelisiniz diye düşünüyorum.
Yer İmleri