Zerre güvenmiyorum. SPK ve Maliye el atarsa ancak..
ALE-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
Zannedersinki klimasandan Ýran veya ABD ile olan gerginliðin tek sorumlusu gibi düþüyor.
ALE-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
Sn. Bellekimi
SPK ve maliyenin burada devriye girmesi gerekir
Bu kadar karý nasýl ettin
Sonra bu kârlarý nasýl hiç ettin!
Geçmiþte yaptýðý eurobond dalgasýný devam ettiremez!
Ýran-ABD gerginliðini kullanarak kýsa vadecilere cezayý kestiler
Maliye ve SPK devreye girene kadar Ky duman ederler. Aslýnda ilk 9 aylikta cokmeleri lazým. Hop ne oluyor. Þuanda klimasan kimseninde zerre güvendiði de yok. Sadece bilanço iyi gelmiþti yoksa yönetimin marifetlerini bilmeyen yok. Enver olayýnda bugüne kadar izlediler. Þimdi herif tek kelimeyle ....ediyor. izlesinler bakalým.
F/K 4.8 ve bu hisse 4 gündür sürekli ve %30 a yakýn düþüyor. Boþuna demiyorlar klimasana güvenme. Ben geçen 3/4 ay önce bahsetmiþtim. Bunlar Ali cengiz yapacak. Ne diyelim Allah ky sabýr versin. Heleki 20 TL üzeri yakalananlara. Ýnþallah borsa dalmaz yoksa bu hýzla 15 TL gösterecekler..
Ýsteseler çizer geçerler de!
Tabana verinde rahatlayýn. Uðraþmayýn bekliyoruz..
Yer Ýmleri