Günü + kapatýrsa sabahki hacimsiz yükseliþin anlamý olur..
(mesaj alýndý deriz o zaman)
Günü + kapatýrsa sabahki hacimsiz yükseliþin anlamý olur..
(mesaj alýndý deriz o zaman)
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
Siz gerçekten hala Enver'in ortunun 16.50 olduðuna inanýyorsunuz sanýrým
Bu adam 10 lirada iken geldi 100.000 lot alýþ koydu 10.00'a, günlük yaptýðý al satlardan ve muhtemeldir ki baþka aracý kurumlardan yaptýðý iþlemlerden maliyeti oralarda olma ihtimali bana çok uzak geliyor ...
Mal boþalttýðýný sanmýyorum sadece önceki hisselerde bunu yaptýðýný gördüm grafiklerden.
Dediðim gibi ben son zirveyi daha yukarýda bekliyorum, ytd.
Cool gel de sabahki devre kesme kaç lot ile olmuþ söyleyiver. Acemi biri kademeler boþken aktiften alým yaptý ben kademeleri göremiyorum ama investingde baktýðýmda devre kestiðinde 31000 lot iþlem olmuþ.. Bu iþlem klmsn için hava civa.. Dolayýsýyla sabahki yükseliþ fake. Þu ana kadar düþüþte de hacim yok. Sadece endeks bozdu bizim kaðýt da gevþedi.. Abartýlacak bir durum yok. 19.71 diye bir zirvemizde yok aslýnda.. Oradan trend falan atmayýn teknik analiz yapacaksanýz![]()
Tahta çok sýð bir tahta , 2 küsur milyon lottan bahsediyoruz , günlük al satlarla bunu yapmasý çok zor , ayrýca 16-17 -18 lerden millet dünya kadar mal yýktý buna, 9 dan 18 e birden çýktý millet gitti buna 9-10 lardan mal niye býraksýn , enver in klasik hareketleri bunlar , + 10 , -10 tahtayý manipüle etmek baþka hiçbir anlamý yok , 1 hafta sonrada 30-35 olursa þaþýrmayýn 😂
CENKBJK kardeþim keþke olan biten sizin yorumunuzdaki gibi olsa.Ama öylesine kafamýzý karýþtýrdýlarki yeni bir yorum yapmak gerçekten zor.
Ýþte spek vs her ne iseler bu tür kiþiler tahtaya yarardan çok zarar veriyor. Oldum olasi bu tür hisdelerdede nefret etmisimdir.
Ne zaman ne yapacaðý belli olmuyor. Günlük hatta saniyelik degisimler. Yatýrým yaptýðýmýz hissenin temel verileri býrakýp spek odaklý düþünmeye baþlýyor ve her türlü rüzgarda savrulup gidiyoruz.
Þirket buna nasýl göz yumuyor diyeceðim de?..
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
16'yý bekleyen arkadaþlara gün doðuyor herhalde.
Yer Ýmleri