http://www.edize.com/img/content/32/...an-688x744.jpg
İçkiyi fazla kaçırmamak gerek:)
Printable View
http://www.edize.com/img/content/32/...an-688x744.jpg
İçkiyi fazla kaçırmamak gerek:)
Buz tamam, kavun ok, peyniri de koyduk, iraki zaten dunden hazirdi, sitseler durmaz artik Reha GAYA!:yahoo:
Bol buzlu 2. nam no'lu devreye alindi, yag gibim gidiyor mubarek.
Afiyet olsun sofra..[emoji481]
3 kadeh rakıdan sonra aklıma sarışın geldi.
Onu bi halledeyim sonrasına bakarım.
AOS
Abiler taaa Nijerya dan uzattim kadehi memleketine
Sağlığımıza
HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Afiyet olsun sofra 4. Kadeh rakıdayım maç izlediğim için sarışınları unutmuşum [emoji23][emoji23]
Yağ gibi hakikaten reha bey zamlanınca daha bir kayıyor [emoji16][emoji16]
Sabaha kadar içti sonrada sabah erkenden kalkıp börek, simit almaya gitti böyle adama hastalık ne yapsın ? :bravo:
Her pazar daş fırın deliganlısıda simit almaya gider.:bravo:
Simit , börek dedik canim cekti valla .. Olsa söyle sıcak sıcak ne yenir :yes:
Ankara’da Hamdi abi , Reha bey 9da kalkar aç kalmasın dedi kalktı gitti börek simit aldı sabahın köründe börek süperdi valla hepsini yiyecektim ayıp olur diye yemedim :kahkah:
Dun bir acmazim vardi 3 iraki x 3 sarisinmi yoksa 4 duble iraki x 1 sarisinmi?:notr:
3.5 Duble iraki damnattim, kafa gidik problem kayik, bir dene daha sarisini soksam mi denkleme?:vk:
Kapağını aç yeter.. :kahkah:
gerisi kendi kendine gelir...
adı sarışın, soyadı cila..
Ufak bir hesap yaptım. A seçeneğinde gecelik 6tl kar olur ki, aylık 180TL yapar. :party:
A-Üç ırakı (3x15tl=45tl) + 3 sarışın(3x9=18) =63TL
B-Dört ırakı (4x15=60) + 1 sarışın (1x9=9tl) =69TL
Bu hipotez evde tutar, mekanda içilirse, A seceneğinde WC ucretleri yüksek olur:kahkah:
Attim 3. Sarisini, o kadar aritmetik isleme kafam basmadi!:yes:
Tukkani acalim aksamlar erken oluyor, kafayi da erken bulmak lazim.:yes:
Fakat bugun birisi yine Kanal Bizans, bizim en onemli procemiz demis, ne icer bunnar bir turlu cozemedim?:vk:
Bir denemedigim, boyle kafa yapmak icin ejder suyu kaldi, hic iceniniz oldu mu?:kahkah:
5 Gundur evdeyim, bugun itibari ilen 2 litre irakinin aq olacagiz, evde pineklemek bana yaramadi!:(