Sayfa 840/1001 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,713 - 6,720 arası.

Konu: Rakı Sofrası 10

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Emanete hıyanet etmeyecek bir dane adam ara ki, bulasın...

hepsi akşamcı...
    Bana birak, bak yeminlen soyluyorum, ben olenceye gadar basina bir sey gelmez!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,125
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bana birak, bak yeminlen soyluyorum, ben olenceye gadar basina bir sey gelmez!
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Tercihimizi 4 dene duble damnatmaktan yana kullandik, sarisini ancak yana kaykilarak taciz ediyoruz!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Rakı Sofrası 10

Yeddi emindir deye Mustafa beye guvenmistik, kupun basina ilk o oturmus, yahu!
    Yediemine görevi tebliğ edilir ona rağmen gorevini yapmadıysa her laf mubahtır ama siz direk bırakıp gitmişsiniz birşey demeden adam ne bilsin yediemin olduğunu .. Banada denilseydi aman ha buna dikkat et sakla ozaman ömür billah bende saklı dururdu

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Tukkani acalim, yarim saate otururum damnaligin basina.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Bugünde dinlenmeye devam ..

Herkese afiyet olsun .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Yediemine görevi tebliğ edilir ona rağmen gorevini yapmadıysa her laf mubahtır ama siz direk bırakıp gitmişsiniz birşey demeden adam ne bilsin yediemin olduğunu .. Banada denilseydi aman ha buna dikkat et sakla ozaman ömür billah bende saklı dururdu
    Anlasildi, size epeyce insanlari tanima dersi vermemiz gerekecek!

Yahu, Selim beyin elinin titremesinden, gozunun seyirmesinden, dotunun basinin oynamasindan, sak deye anlasilir, sizi yeddi emin tayin ettigi!

Bakin ben orada degildim, ama nasil da biliyorum olanlari!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Rakı Sofrası 10

Anlasildi, size epeyce insanlari tanima dersi vermemiz gerekecek!

:
    Abi taktiklerini esirgeme benden

O an hadi anlamadım ama aksamda mesajlaştık , ben olayi anlayınca göndereyim dedim yok afiyet olsun dedi hemde Ben büyük sözü dinlerim afiyet olsun deyince bende gereğini yaptım

Sayfa 840/1001 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •